Ця винахідлива дівчина стала претендентом на звання вболівальника року. Так в Twitter-акаунті ITV Racing опубліковано відео, на якому впевнена в собі дамочка на Честерських гонках п'є алкоголь з бінокля.

Як зазначили зарубіжні ЗМІ, фестивалі і спортивні заходи стали тим місцем, де глядачі не можуть приносити свої напої, замість цього їм пропонують свої напої з непомірними цінами. В результаті чого люди стають дуже винахідливими.

У той час як більшість займаються контрабандою і ховають свої напої в порожніх хлібинах, в мішечках бюстгальтера, в грілках за спиною або у фляжных браслетах.

Ця симпатична дівчина придумала геніальну ідею. Вона спокійно пронесла флягу, замасковану під бінокль.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Незважаючи на те, що відвідувачам не дозволялося приносити свій власний алкоголь, ITV Racing опублікував в Twitter забавний відеозапис, і не могли нічого сказати, крім оплесків винахідливій дівчині.

Спочатку здається, що в руках у неї звичайний бінокль, який вона взяла, щоб було зручніше стежити за перегонами. Потім фанатка відкручує кришку і щось п'є. Тоді стає зрозуміло, що жінка замаскувала флягу з алкоголем під звичайний бінокль. Хоча, можливо, там був зовсім не алкоголь. Викрити хитрий план майже неможливо, адже за її спиною стоїть чоловік з таким же біноклем.

За одну добу відео сподобалося 39,5 тис. користувачів, а поділилися ним 8,1 тис. користувачів.

Користувачі не скупилися на коментарі. Багато хто в соцмережах поспішили похвалити жінку.

"Ми живемо тут в 2019 році, а вона живе вже в 2098 році"; "В ній так багато рішучості, а рік тільки почався"; "Це найрозумніша леді, яку я бачив"; "Мені важко згадати, коли я бачив щось краще, ніж це".

На щастя для всіх, хто шукає спосіб таємно взяти свою випивку на спортивні заходи, Amazon продає бінокулярну фляжку всього за 20 доларів. Колба вміщує приблизно 450 мл, що становить більше половини пляшки вина або будь-якого більш міцного алкоголю, якому ви можете надавати перевагу.

Нагадаємо, американка Тіана Переа дізналася про еротичні повідомлення свого бойфренда, які він посилав іншій дівчині. А до всього іншого, випадково послав їй. Але дівчина не стала відразу влаштовувати сцен, мабуть, вона вирішила помститися хлопцеві і зняти свій тріумф на відео.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 99-річна жінка отримала любовний лист, який чекала 77 років. Його написав безслідно зниклий солдат.

Також "Знай.uа" писав, дівчина так захопилася схудненням після народження дитини, що не помітила, як скинула 2/3 власної ваги. Це могло її вбити, але на щастя, дівчина вчасно одумалася.