Випускниця університету з Великобританії Седі Ренс тривалий час страждала від сильного болю в шлунку і запорів. Вона неодноразово відвідувала лікарів загальної практики, але всі вони виявляли у неї лише синдром роздратованого кишечника і пропонували різноманітні ліки від нього.

Тим часом страшна хвороба продовжувала розвиватися і розростатися по всьому організму.

І тільки коли біль вже стала зовсім нестерпною, дівчина вирішила "погуглити" свої симптоми в інтернеті. Так 22-річна дівчина сама знайшла у себе невиліковну хворобу за допомогою інтернет-пошуковика Google.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Але я знаю своє тіло, я могла сказати точно, що щось було не так", - розповідає дівчина.

З'ясувалося, що практично всі її симптоми відповідають симптомам раку яєчників.

Після цього дівчина в терміновому порядку відправилася в лікарню, де зажадала провести тест на виявлення онкозахворювань. Виявилося, що її пухлину розміром з маленький кавун, а хвороба до того часу вже встигла поширитися на печінку, кишечник, серце та легені Седі, через що вилікувати дівчину стало неможливим.

"Справа в тому, що рак яєчників вкрай рідко зустрічається у молодих людей, а такий тип раку, як у мене, буває ще рідше, — ділиться дівчина. — Через це лікарі навіть не припускали такого. Тільки після того, як біль посилилась, я і вирішила звернутися до Google. Виявилося, що 8 з 9 моїх симптомів як раз і відповідали раку яєчників".

Медикам залишилося лише оголосити студентці про те, що жити їй залишилося всього два роки.

Дівчина продовжує проходити лікування і крім цього свій час Сенді вирішила присвятити збору благодійних коштів для лікарні Royal Marsden Hospital, де на даний момент проходить лікування. Їй допомагає люблячий чоловік.

Седі дуже сподівається, що її історія стане уроком для багатьох інших дівчат, які зіткнулися з незрозумілою болем.

Нагадаємо, у британському хоспісі погодилися організувати весілля для жінки, що помирає від раку. На церемонії, влаштованій прямо біля її ліжка в хоспісі, були присутні всі друзі і родичі. Це був найщасливіший день у житті.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Джилліан Меркадо – дівчина, якій в ранньому віці поставили жахливий діагноз – м'язову дистрофію. Хвороба прикувала дівчину до інвалідного крісла. Багато хто може подумати, що в цей момент мрії про світ моди повинні були впасти. Але дівчина вирішила, що здаватися ні в якому разі не можна.

Також "Знай.uа" писав, цьому хлопцеві вдалося подолати рак. Лікарі вважали, що ніякої надії немає, тому одужання Шона вважається справжнім дивом. Йому поставили страшні діагнози: пухлина Аскіна і хвороба Ходжкіна. Шон став першою людиною у світі, який переміг ці захворювання.