У всьому світі ожиріння прийняло форму епідемії: щорічно, щонайменше 2,8 мільйона людей помирає в результаті надмірної ваги або ожиріння. Люди, які вирішують кардинально змінити своє життя і бути здоровими, гідні поваги. Ця дівчина пройшла нелегкий шлях до свого щастя.

24-річна Стеф Сайкс (Steph Sykes) з британського міста Биллингем, графство Дарем, зізналася, що завжди страждала від зайвої ваги, однак повністю перестала контролювати себе після раптової смерті батька в 2015 році від аневризми аорти. Британка дуже важко переживала втрату: вона закрилася вдома, не хотіла нікого бачити і нікуди виходити і постійно їла. Про це повідомляє The Mirror.

"Я стала відлюдницею. Я була нещасною, мені було сумно, і я перестала дбати про зовнішність. Життя втратило сенс, і я думала: та кому важливо, що я така товста?" – розповіла дівчина.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

До того ж, ситуацію ускладнював її молодий чоловік, з яким вона жила. Він пустив все на самоплив і не намагався напоумити кохану.

Дівчина споживала в день більше п'яти тисяч калорій і практично не рухалася. Її день починався в дві години дня за переглядами серіалів, і закінчувався до пізньої ночі. Через два роки такого життя дівчина стала важити 171 кілограм і носити одяг розміру XXXL.

Найбільше за її життя і поведінку переживала мати. Вона боялася, що дочка може померти молодою від зайвої ваги. Мати Стеф по імені Карен вирішила записатися в клуб для тих, хто худне, в надії, що дочка слідуватиме її прикладу. Так і сталося, вражена успіхами матері Стеф вже через місяць приєдналася до неї. Дівчина різко змінила спосіб життя: перейшла на здорову їжу і розлучилася з хлопцем, який безнадійно тягнув її в низ.

Так Стеф вдалося схуднути на 76 кілограмів, зараз вона важить 85 кілограмів. Але більше всього британка радіє відсутності проблем під час шопінгу, тепер вона носить розмір М.

"Я відчуваю себе зовсім по-іншому. Раніше я могла знайти підходящий мені одяг виключно в інтернет-магазинах. Я досі не можу повірити, що відображення в дзеркалі — це я", — зізналася вона.

Однак, зараз життя дівчини псує одна проблема - шість кілограмів зайвої шкіри, які залишилися після схуднення. На дорогу операцію у неї немає грошей, тому вона хоче спробувати зібрати кошти за допомогою краудфандінга. Тоді Стеф зможе стати по-справжньому щасливою.

Нагадаємо, 28-річна Лексі Рід схудла на 140 кілограмів, через різку втрату ваги набула кілограми обвислої шкіри.

Як повідомляв портал "Знай.uа", дівчина перекроїла тіло через цькування у шкільні роки, результат справді шокує.

Також "Знай.uа" писав, 33-річна вихователька, вагою 176 кілограм, серйозно злякалася смерті.