Учасники Національного відбору на "Євробачення" рок-гурт BAHROMA, яка виступить в першому півфіналі, розсекретила свою нову пісню.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що музичний гурт вийде на сцену вже 9 лютого за номером 8 з композицією українською мовою під назвою "Назавжди-Назавжди". Відомо, що пісня описує особисте життя фронтмена гурту Романа Бахарєва.

Проте вже зараз відомо, що він народився на далекому Уралі, проте ще у молоді роки він разом із сім"єю повернувся до України у провінційне містечко Донецькох області.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Однак початок бойових дій на сході України вкотре розділив всю сім'ю, адже батьки музиканта вийхали у пошуках кращої долі до Німеччини.

"Я народився на Уралі. Коли мені виповнилося 6 років, моя сім'я повернулася на батьківщину моєї мами - в маленьке провінційне шахтарське містечко в Донецькій області Торез. Там виріс, закінчив школу, отримав першу освіту і поїхав за своєю мрією в Київ. Тут пустив коріння, тут я живу. Мої батьки залишилися в Донецькій області, і, коли почали відбуватися події на сході, вони були змушені переїхати в іншу країну. Уже п'ять років живуть в Німеччині. Це історія про моїх близьких, рідних людей, яких життя розкидало по всій земній кулі. Нас розділяють тисячі кілометрів, кордони, часові пояси ... Але, незважаючи на все це, ми завжди з ними залишаємося разом. "Назавжди-назавжди" - мені здається, я писав її все життя", - розповів Роман Бахарєв.

Разом з тим варто відзначити, що цього року легендарному гурту "Брати Гадюкіни" виповнюється 30 років, але вони все так само затребувані і актуальні: восени планується фільм "Шляхетні Волоцюги", де вони виконали головний саундтрек, а також зіграли в епізоді. Крім того, музиканти приготували подарунок шанувальникам - вони відправляються у всеукраїнський тур на підтримку нового альбому "Сміх и гріх".

На питання про те, як змінився їх стиль за 30 років, музиканти відповіли, що не звертали на це уваги, оскільки головним для себе вважають гарне звучання і можливість висловитися.

"Як правило, більшість пісень у нас народжуються як суворий рок. Наприклад, в новому альбомі буде пісня" Сивина в бороду, біс у ребро ", яка спочатку була ближче до Rammstein, а в підсумку вийшло реггі. Але ми не замислюємося над стилями, мовляв, який зараз модний, тому що це може завадити. Панк, рок, джаз, блюз, електроніка - ми все це змішуємо", - зазначили музиканти.

Нагадаємо, Вакарчук зізнався, за ким піде на вибори.

Як повідомляв "Знай.ua", улюбленці Зеленського потрапили до суду.

Також "Знай.ua" писав, що Квартал 95 різко висміяв Супрун з її порадами.

Заява Святослава Вакарчука щодо участі у виборах Президента України 2019