Святослав Вакарчук, лідер українського гурту "Океан Ельзи", який 28 січня офіційно оголосив, що не братиме участь у виборах президента, прокоментував можливість підтримки будь-кого з кандидатів.

Про це артист заявив в ефірі телеканалу ZIK.

"Мені важливо, що кандидати в президенти роблять, а не що вони говорять ... Зараз почнеться кампанія, кожен з кандидатів покаже себе, свої вчинки і люди зроблять вибір", - зазначив Святослав Вакарчук.

Також лідер групи "Океан Ельзи" виключив можливість під час передвиборної компанії будь-якої підтримки будь-кого з зареєстрованих кандидатів в президенти України через якихось обіцянок або особистої вигоди.

"Я виключаю сам факт того, що через якихось політичних солодощів, дивідендів, вигод, я міг би почати розмову про підтримку кого-небудь", - зазначив артист.

Святослав Вакарчук окремо наголосив, що на його думку, парламентські і президентські в 2019 році в Україні потрібно розглядати відразу в комплексі.

"Зараз дуже важливо озброїти виборця можливістю зробити усвідомлений вибір, а потім захистити його. Захистити політично. Не тільки нові люди в політиці будуть визначати долю країни, але і можливість людей контролювати політиків", - зазначив Вакарчук.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, Святослав Вакарчук викрив у брудних справах популярний український сайт.
Лідер українського гурту "Океан Ельзи", якому постійно приписують "похід" у президенти України, звинуватив новинний сайт "Страна" у поширенні неправдивої інформації про свого батька екс-ректора Львівського національного університету імені Івана Франка Івана Вакарчука.

Як повідомляв портал Знай.ua, Святослав Вакарчук не припинив діяльність політичного напрямку і формує довкола себе команду перевірених людей.

Також Знай.ua писав, Святослав Вакарчук відмовився балотуватися у президенти України.