Популярний український музикант Св'ятослав Вакарчук, якому постійно приписують "похід" у президенти України, звинуватив новинний сайт "Страна" у поширенні неправдивої інформації про його батька екс-ректора Львівського національного університету імені Івана Франка Івана Вакарчука.

Про це артист написав гнівний пост на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Це абсолютна брехня. Іван Вакарчук не планує бути довіреною особою Петра Порошенка на президентських виборах у Львівській області". написав Вакарчук на захист свого батька

Крім того, легендарний фронтмен групи "Океан Ельзи" заявив, що не збирався і не збирається бути присутнім на з'їзді з висунення Порошенка кандидатом у президенти.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

"Ця "новина" - абсолютна брехня, яка не має ніякого зв'язку з реальністю". підсумував Вакарчук

Черговий фейк від Страна.ua, який немає нічого, абсолютно нічого, спільного з реальністю. Редакція Страна.UA - Новости...

Geplaatst door Святослав Вакарчук op Maandag 28 januari 2019

Нагадаємо, в тому, що лідер групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук відмовився брати участь у виборах президента України є цілком конкретна причина, навіть краще сказати конкретне прізвище.

Артист, судячи з усього, дійсно побоявся не витримати конкуренції з Володимиром Зеленським, який незважаючи на численний негатив у його бік далі просуває свою кампанію. Таку думку висловив відомий політолог Петро Олещук.

"На Святослава Вакарчука, ймовірно, вплинула ситуація з Володимиром Зеленським. Тому що на Зеленського почали шукати компромат і перевіряти на чесність відразу після того, як він оголосив про свою участь у президентських виборах. І, як ми бачили, з'явилися цікаві деталі з бізнесом в РФ і манерою розмови зі ЗМІ, які ставлять незручні питання. Мабуть, для Вакарчука було психологічно важко змиритися з подібною перспективною щодо своєї персони. На мій погляд, це стало вагомим стримуючим фактором", - вважає експерт.

Як повідомляв "Знай.uа", Вакарчук відмовився балотуватися в президенти України.

Також "Знай.uа" писав, Зеленський розповів про стосунки з Коломойським і Тимошенко.