Кандидату у президенти України, гумористу Студії "Квартал 95" Володимиру Зеленському після його камінг-ауту і оголошення політичних амбіцій почали все частіше приписувати зв'язки з тими чи іншими впливовими людьми країни.

Окрім вже традиційного порівняння із колишнім акціонером "ПриватБанку" Ігорем Коломойським додалася ще й лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко.

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Нещодавно комік оприлюднив на офіційному ресурсі партії відео, де розповів, чому на його думку більшість помиляється стосовно нього. Зробив це як завжди – не без сарказму.

Володимир Зеленський, гуморист, автор "Студії Квартал 95"
Володимир Зеленський, гуморист, автор "Студії Квартал 95"

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Зараз у мережі і навіть на телеканалах про мене багато різної інформації. Ким я тільки не був. За останній тиждень я і "нога Кремля" і волохаті руки Америки, зуби Євросоюзу, я, цілком ймовірно, технічні кучері президента. Просто технічна людина Тимошенко, ну напевно голос Вакарчука скоро з'явиться. І олігархи за мною стоять, вони кажуть, що він багатий після декларації, він сам олігархів і годує. Це все дуже нудно і нецікаво, вони без почуття гумору. Оголошую конкурс на найкращий фейк", - іронізував Зеленський.

Дивіться: Зеленський про Коломойського, Тимошенко та вибори

Як відомо, нещодавно Зеленський справді оприлюднив першу електронну декларацію, де звітував про всі свої прибутки з 2017 року (і придбану нерухомість у 2014-му). Він запевнив, що немає чого приховувати, тому що всі податки у бюджет сплачує сумлінно, а фінанси отримані за рахунок авторських прав "Кварталу 95" на фільми та зйомки програм.

Володимир Зеленський (автор "Кварталу 95")
Володимир Зеленський (автор "Кварталу 95")

Підлило масла у вогонь і розслідування стосовно його активів в РФ, але Зеленський одразу після цього оголосив, що вийшов зі складу кіпрської компанії, котра утримувала російські підприємства.

Дивіться: Ми живемо і працюємо в Україні, - Зеленський

Нагадаємо, фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук відмовився балотуватися у президенти на виборах 31 березня 2019 року. Він підкреслив, що раніше неодноразово заявляв про відсутність президентських амбіцій.

Як повідомляв "Знай.ua", українці нарешті визначилися с основними проблемами країни, понад 120 000 осіб взяли участь в опитуванні, яке влаштувала команда Володимила Зеленського "Зе!команда". Також "Знай.ua" писав, кандидат у президенти Володимир Зеленський відніс всі необхідні документи для його реєстрації в ЦВК, студія "Квартал 95" опублікувала відео цієї події.