Кандидат у президенти Володимир Зеленський відніс всі необхідні документи для його реєстрації в ЦВК. Студія "Квартал 95" опублікувала відео цієї події.
Відео про те, як виглядає робочий день Зеленського з'явилося на сторінці студії в Facebook.
"Як виглядає звичайний робочий день Володимира Зеленського? Чим він живе, про що думає і над чим працює - дивіться у новому влогу з перших вуст!", - йдеться в описі до відео.

Зе Президент Слуга Народа

Как выглядит обычный рабочий день Владимир Зеленский? Чем он живет, о чем думает и над чем работает - смотрите в новом влоге из первых уст! Полный выпуск тут: https://youtu.be/OH1ShRMlbHI

Geplaatst door Студия "Квартал 95" op Zaterdag 26 januari 2019

На кадрах видно, що із Зеленським разом прийшли його колеги Євген Кошовий, Юрій Корявченков ("Юзик"). Вони підтримували актора.
Під час подачі пакету документів співробітники ЦВК просили артиста спільні фото автографи. Після того, як Зеленський закінчив подання документів, він вийшов до журналістів і зазначив, що його рішення йти на вибори-це не шоу і не піар, а дійсно серйозне рішення.

Це відео - уривок з повного VLOGа. Його повну версію можна подивитися на Youtube-каналі "Зе!Президент".

У повній версії також показано, як проходять наради в офісі команди Володимира Зеленського і як проходять зйомки третього сезону телесеріалу "Слуга народу". На відео також показали, як проходив з'їзд партії Зеленського і висунення його кандидатури на вибори президента.

Ролик вже переглянули понад 123 тисяч користувачів мережі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що кандидат в президенти Володимир Зеленський подав електронну декларацію по 2017 рік. Відповідні дані з'явилися в Єдиному державному реєстрі декларацій.

Як повідомляв "Знай.uа" Зеленський знімає нового "Слугу народу" у в'язниці: фото.

Також "Знай.uа" писав, що Зеленському запропонували зайняти місце Януковича в Межигір'ї.