Відомий український актор, телеведучий, шоумен і лідер студії "Квартал 95" Володимир Зеленський активно веде сторінки в соцмережах і часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя. Після того, як артист заявив про політичні амбіції та участі в президентській гонці, до нього підвищена увага. Наприклад, у його сторінки в Instagram стало більше підписників. Але, незважаючи на передвиборну кампанію, Володимир Зеленський живе звичайним життям і радіє простим речам.

На своїй сторінці в Instagram Володимир Зеленський опублікував зворушливе відео, в якому подякував українцям за привітання. Як відомо, 25 січня кандидат у президенти відзначив 41-й День народження. Люди вітали улюбленого актора й кандидата у президенти, як тільки могли – хтось особисто, хтось у соцмережах. Артист вирішив подякувати за привітання і записав відео на телефон.

У ролику, який Зеленський опублікував в мережі, він розповів, що привів свою дитину на заняття з математики. Мабуть, поки чекав його, вирішив записати відео. "Я сам відчув себе дитиною. Було дуже приємно, стільки привітань. Так класно, так тепло. Спасибі вам за все. Навіть не віриться, що 41", - сказав комік на відео. Варто відзначити, що в кінці Зеленський піднімає склянку з чаєм і п'є його за всіх українців.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Численні шанувальники артиста не залишили без уваги його нову публікацію і почали активно її коментувати. Володимира Зеленського продовжують вітати з днем народження, а деякі в коментарях висловлюють йому свою підтримку, як кандидату в президенти.

Нагадаємо, Зеленському запропонували зайняти місце Януковича в Межигір'ї.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Зеленський показав Україні першу декларацію.

Також портал "Знай.uа" писав, що Зеленський оприлюднив повний текст програми "Слуги народу".