Відомий український комік Володимир Зеленський, який нещодавно заявив про свої президентські амбіції, дуже ретельно підтримує імідж "простої людини з народу". На цей факт вказує його поведінка під час розмови з журналістами програми "Схеми".

Про це заявила психолог і фізіогноміст Олена Рихальська, пише "Обозреватель".

Фахівець нагадала, що в даний момент народ України активно вимагає нових політичних фігур, а це означає, що люди найбільше реагують на щось нове. Головне для правильного образу сьогодні – це викликання інтересу.

"Спочатку потрібно привернути увагу електорату. Для цього немає нічого краще, ніж якісь негативні моменти і навіть негативні реакції. Привернути увагу - значить викликати інтерес. А потім електорат можна переконати. Тому з точки зору поведінкових реакцій, цілком можливо, що це була продумана акція", – пояснила Рихальська.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Психолог запевнила, що Зеленський, як професійний актор, розгубитися не здатний в принципі. А скандальні кадри говорять про те, що він дуже добре грає просту людину.

"Припустимо, це не Зеленський, а людина з народу, якому сказали, що знову підвищення цін на газ, знову подорожчав хліб, проїзд в метро – ось такий у нього вираз обличчя. З цієї точки зору він швидше електорату близький, ніж навпаки. З урахуванням того, що головним посилом Зеленського є – головне, щоб президент був хорошою людиною, щоб не крав, був порядним", – уточнила вона.

Заяв про "я нікому нічого не винен", впевнена Рихальська, Зеленський явно набрався у Коломойського. Останній теж часто веде себе точно також. Тим не менш, додала психолог, це гра актора.

"Говорячи про фізіогноміку - близько посаджені очі говорять, що Зеленський чітко прораховує кожен крок. Це людина, яка не схильна до необдуманих вчинків, він приймає рішення, у нього все заздалегідь прописано і продумано. Це не людина, яку можна зловити зненацька. А якщо розглянемо форму його носа, він спрямований вниз. Це говорить про жадібність, про любов до грошей ", - підсумувала вона.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кандидат в президенти Володимир Зеленський відніс всі необхідні документи для його реєстрації в ЦВК. Студія "Квартал 95" опублікувала відео цієї події.

Нагадаємо, Зеленський розповів про видатного політика: зумів підняти країну з руїн.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський записав відеозвернення до українців: Спасибі вам за все.

Знай.uа писав, Зеленський грає по-новому і обіцяє показати всі дії наживо.