Студія "Квартал 95" випустила нову пародію на виконуючу обов’язки міністра охорони здоров’я Уляну Супрун.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, на цей раз гумористи випустили пародію на вже культому пісню українського гурту KAZKA "Плакала" та Уляну Супрун.

На сцені в образі чиновниці виступила акторка студії "Квартал 95" Олена Кравець, яка висміяла її поради і нововведення в системі охорони здоров’я.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Тільки завдяки мені медицина в Україні йде семимильними кроками ногами вперед. Я хочу Вам сказати плачте люди більше, тому, що зі сльозами виходять всі солі, шлаки. А якщо дуже тугіше, то вийде все інше", – дала пораду "Супрун" і заспівала пісню.

Крім того у ході пародії акторка відзначила, що лише Супрун краще всіх знає, як українці повинні харчуватись та лікуватись.

"Врятує від усіх хвороб тільки Супрун. Тільки Супрун краще за всіх знає, що болить і де свербить, і як лікувати. Реформа вас навчить, що манту можна мочити. Бахіли не носи, лягай на протягу … ", – співається у пісні.

Варто відзначити, що відео було викладено кілька місяців тому, за цей час воно набрало близько 2 мільйонів переглядів і 30 тисяч лайків.

Разом з тим варто відзначити, що комік і кандидат в президенти Володимир Зеленський розповів про те, кому з політиків він відчуває повагу. Про це він повідомив на прес-конференції, присвяченій виходу нової частини популярного серіалу "Слуга народу".

В телесеріалі Володимир Зеленський грає президента України Василя Голобородька. Засновник студії "Квартал 95" волів вибрати із західних політиків, причому не тих, які зараз працюють на благо своєї країни.

"В політиці для мене близькими по духу є такі люди, як Рузвельт і Черчілль. Так, вони різні історичні вчинки робили у своєму житті. Але політик для мене – це насамперед дипломат, який зберіг або примножив історію і традиції своєї країни", - пояснив свою позицію Зеленський.

"Але я більше поважаю політиків, які змогли військових конфліктів вийти з мінімальними жертвами. А не ламати через хребет величезну кількість людей. Також відзначу і Аденауера, який є великим політиком з економічної точки зору, який зумів за лічені роки підняти країну з руїн", - зауважив Зеленський.

Актор згадав також Наполеона і Петра Першого, як знакові історичні постаті. А ось політика Німеччини Конрада Аденауера він назвав найвидатнішою людиною в історії.

Нагадаємо, "Квартал 95" показав, як проходить звичайний день Зеленського.

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський записав відеозвернення до українців.

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський грає по-новому й обіцяє показати всі дії наживо.

Війна проти Зеленського - Єдине що об'єднує старих політиків України