Відомий актор а віднедавна й кандидат у президенти України Володимир Зеленський заявив, що буде діяти зовсім не так, як традиційні політики.

Для того, щоб скласти свою передвиборчу програму, він звернувся до українців. Його команда активно веде сторінки в соціальних мережах й звітує практично про всі свої кроки. Також нещодавно в мережі з'явилося відео про діяльність Зеленського у фоматі VLOG.

Відеоролик опубліковали на Youtube-каналі "Зе!Президент" у п'ятницю, 25 січня. Сам Зеленський у соцмережах закликав усіх переглянути нове відео.

"Добрий ранок усім! Як стати політиком і при цьому залишитися справжньою людиною? На це все є відповіді у моєму VLOGу. Новий VLOG, який покаже потойбіччя політики України", - сказав на відео Володимир.

Він додав, що це відео не буде єдиним. Надалі каманда Володимира Зеленського також планує знімати відео про їхню роботу та викладати все в мережу.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Ми вам покажемо все наживо: хто ми, де ми, як все виправити? Будемо намагатися це зробити", - додав актор та продюсер студії "Квартал 95".

#Зе!Президент! VLOG! Підписуйтесь на наш канал https://www.youtube.com/watch?v=OH1ShRMlbHI&feature=share

Geplaatst door Владимир Зеленский op Zaterdag 26 januari 2019

На відео є кадри того, як Зеленський подає документи до ЦВК та відповідає на запитаня журналістів. Також показано, як проходять наради в офісі команди Володимира Зеленського і як проходять зйомки третього сезону телесеріалу "Слуга народу". На відео також показали, як проходив з'їзд партії Зеленського та висування його кандидатури на вибори президента.

Ролик вже переглянули понад 123 тисяч користувачів мережі.

Нагадаємо, що кандидат в президенти Володимир Зеленський подав електронну декларацію за 2017 рік. Відповідні дані з'явилися в Єдиному державному реєстрі декларацій.

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський знімає нового "Слугу народу" у в'язниці: фото.

Також "Знай.ua" писав, що Зеленському запропонували зайняти місце Януковича у Межигір'ї.