Лідер студії "Квартал 95", шоумен і актор Володимир Зеленський заявив про свій намір балотуватися в президенти ще в новорічну ніч. З тих пір розмови про його шанси на перемогу на виборах не вщухають.

Астролог також висловив свою думку. Він упевнений, що на Зеленського чекає великий "зоряний час". Саме він є тією "темною конячкою", яка зможе зіпсувати всі плани іншим учасникам виборчих перегонів Тимошенко і Порошенко, і обійти їх на виборах.

Пік світанку сил Володимира Зеленського припадає як раз на березень і квітень цього року: "Це означає, що у Зеленського, з точки зору зірок, є великі шанси на перемогу. Якщо, звичайно, результати не підтасують… Як відомо, "не важливо, хто виграє – важливо, як порахують". Якщо аналізувати і порівнювати розклади в гороскопах основних потенційних кандидатів у президенти, саме Зеленський повинен перемогти на президентських виборах в Україні".

Астролог уточнив, що Зеленський є реформатором. Він народився під знаком Водолія і здатний здійснювати серйозні трансформації і реформи.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Йому будуть згадувати якісь минулі вчинки або розпускати чутки. Однак через "зоряної години" в його гороскопі все ця антикампанія, спрямована проти нього, не буде мати ніякого впливу на народ", - пояснює астролог.

Дивлячись на його гороскоп, я просто бачу Наполеона – того, який на початку ХІХ століття здійснив масу корисних для країни реформ у Франції. Таким же буде і "наш Наполеон": зробить масу перетворень і реформ. Його сильна риса полягає в тому, що він дуже швидко і легко навчається, як і будь-Водолій, бо він зуміє дуже скоро, буквально за кілька місяців, налагодити ситуацію в країні".

Нагадаємо, Зеленський - кандидат в президенти: що обіцяє і що вже робить для України культовий актор. Також стало відомо про активну діяльність партії Зеленського в соцмережах.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленский-батько відреагував на сина президента: скрізь злодійство, болото. Він викладав тисячам студентів, про його чарівність, строгість і харизму дійсно ходять легенди.

Знай. ua писав, що Зеленський показав декларацію: мільйони на рахунках, кілька компаній і багата дружина. Комік показав все своє майно.