Відома американська фітнес-модель Ана Чері, яка не упускає можливості показати світу свої соковиті принади і є чи не найпопулярнішою дівчиною Instagram, в черговий раз продемонструвала свої ідеальні форми. Так, на своїй сторінці в соцмережі модель опублікувала спокусливе фото, на якому позує в спокусливому вбранні.

На фотографії, яка з'явилася в записі Ани Чері, вона постала на огляд публіки майже голою. Модель практично повністю оголилася перед камерою. Для фотосесії вона одягла дуже відверту білизну, яка майже нічого не прикриває, можна сказати, що цей чорний комплект складається з мотузочок. Ана Чері сіла на дивані в оточенні подушок і млосно дивиться в камеру. Її волосся розпущене і м'якими хвилями спадає на плечі, а на обличчі яскравий макіяж.

У підписі до фотографії Ана Чері написала: "Це комплект нижньої білизни @fashionnova. Ці та минулі вихідні були дуже веселими, і я чекала на зустріч з вами! Відзначте когось, хто є моїм шанувальником, я буду дивитися коментарі сьогодні і говорити привіт. Люблю Вас всіх!". Шанувальники фітнес-моделі не змусили себе чекати і почали активно коментувати її нову публікацію. Більшість з них захоплюються красою і соковитими формами моделі, її пишним бюстом і красивим волоссям.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Мила леді", "Люблю тебе", "Я знайшов дівчину своєї мрії", "Ти виглядаєш чудово", "Це приголомшлива і вабляча краса. Я ніколи не бачив такої дивовижної краси", "О боже, ти така красива", "Просто секс", "Богиня", "Виглядає гаряче", "Така красива", "Так гаряче", "Дуже добра робота", "Яка ти красива", "Свіжа і соковита", "Абсолютно захоплюючий образ", - пишуть захоплені фоловери в коментарях до фото Ани Чері.

Нагадаємо, Ана Чері не змогла натягнути топік на величезні персики.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ана Чері роздяглася, щоб розкрити рецепт краси.

Також портал "Знай.uа" писав, що спідниця голої Ани Чері розійшлася по швах у самому пікантному місці.