Модні користувачки соцмереж з різних країн світу запустили новий суворий тренд. Дівчата стали забиратися в одні із найхолодніших місць нашої планети і фотографуватися у купальниках серед заметів.

Так стрічки користувачок інстаграмма з різних країн світу захопив тренд, який отримав назву #snowbikini.

Він змушує їх роздягатися і бігти на вулицю, незважаючи на зимовий мороз. Блогерши і инфлюенсери фотографуються в купальниках посеред засніжених полів, лісів, гір і власних двориків.

Видання FoxNews повідомляє, що автором нового флешмоба блогерів стали знамениті сестри Кендалл і Кортні Кардашян.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

В кінці грудня 2018 року знаменитості вирушили на гірськолижний курорт у Колорадо і влаштували фотосесію в бікіні на тлі засніжених гір.

Слідом за Кардашьян до флешмобу приєдналася модель і колишня дівчина Джастіна Бібера Сахара Рей.

З того часу публікувати оголені знімки в снігу стали всі дівчата, а за хештегом #snowbikini в инстаграммі з'явилося понад 450 публікацій.

Як повідомляє видання New York Post, інший послідовницею тренду стала мандрівниця і фотограф з Нью-Йорка на ім'я Бріанна. Бріанна впевнена, що послідовниці тренда втомилися від холодів і нудною верхнього одягу.

"Я багато років роблю різні варіації таких фотографій, але тепер це стає модним в инстаграмі. Це спосіб поліпшити зиму і повеселитися з нею", — розповіла Бріанна.

Журналістка з Бразилії Таїс Макена не думала, що буде гуляти по морозу в бікіні, але в кінці кінців надихнулася прикладом кумирів. Знімок вона зробила під час поїздки в Вірджинію.

"Моя сім'я і друзі були так вражені, тим більше що у нас в Бразилії взагалі немає снігу. Мені довелося довго пояснювати їм, що я не замерзла".

Нагадаємо, у соціальних мережах зараз гуляє новий тренд під хештэгом #10yearschallenge. Ідея в тому, щоб постити поруч свої фотографії за 2009 і 2019 рік і дивитися, хто як змінився і чого досяг.

Як повідомляв портал "Знай.uа", креативна вчителька біології пояснила дітям складні терміни за допомогою мемів.

Також "Знай.uа" писав, дівчата по всій земній кулі виставляють свої профілі фотографії топлес, прикриваючи груди фруктом.