Еротичний гороскоп на 2 лютого Овен

Сьогодні вам потрібно буде вирішити, що для вас важливіше: спілкування або потяг, секс або дружба. Перед вами постав нелегкий вибір, але зробити його обов'язково потрібно.

Еротичний гороскоп на 2 лютого Телець

Вас може збудити навіть така банальність, як натирання спинки партнера лосьйоном або мочалкою. Використовуйте свій настрій.

Еротичний гороскоп на 2 лютого Близнюки

Вас будуть відволікати зайві слова і зайві звуки, тому фонову музику для інтимних ігор краще поставити максимально просту. Інакше не зможете зосередитися.

Еротичний гороскоп на 2 лютого Рак

Що може бути краще взимку, ніж погрітися з коханим у гарячій ванні з ароматними оліями і свічками? Можете зробити з цього еротичний сюрприз.

Еротичний гороскоп на 2 лютого Лев

Якщо вважаєте, що вашому інтимному життю потрібен поштовх, то сьогодні – саме час змінити все. У будь-якому випадку, щось зміниться і без вашого бажання.

Популярні новини зараз
Українцям затвердили нові тарифи з 1 червня: комуналка стане ще більшим ударом У працівників ТЦК можуть забрати частину повноважень: що пропонують в Уряді Головний "пожирач" електроенергії у домі: як економніше користуватися бойлером На ці питання потрібно відповідати правильно: що потрібно пам'ятати, якщо ваше авто зупинила поліція
Показати ще

Еротичний гороскоп на 2 лютого Діва

Сьогодні вам не потрібно придумувати ніякі хитрощі, не треба одягати сексуальну білизну, все, що вам потрібно – це ваша найкрасивіша посмішка.

Еротичний гороскоп на 2 лютого Терези

Сьогодні всі ваші думки зайняті тільки вашим гніздечком і його благоустроєм. Можете влаштувати з партнером ремонт, а заодно і незвичайний секс під час нього.

Еротичний гороскоп на 2 лютого Скорпіон

Вам сьогодні ні з ким навіть говорити не хочеться. Яка може йти мова про щось більше? Втім, якщо сьогоднішній вечір має для вас значення – ви можете піти на близькі відносини.

Еротичний гороскоп на 2 лютого Стрілець

Сьогодні ви впадете в дитинство, тому найкраща прелюдія для вас – це похід за морозивом, в дельфінарій або в кімнату розваг.

Еротичний гороскоп на 2 лютого Козеріг

Сьогодні вам потрібно буде провести профілактику вашим відносинам, уявіть, що б ви робили, як би відновлювали їх, якби несподівано посварилися з коханою людиною. Так і дійте зараз.

Еротичний гороскоп на 2 лютого Водолій

Сьогодні вам допоможе зваблювати всю протилежну стать темрява. І чим темніше, тим краще у вас все вийде.

Еротичний гороскоп на 2 лютого Риби

Риби сьогодні віддадуть перевагу різноманіттю і любові всіх кольорів веселки. Чим більше варіантів любовної гри запропонує їх коханий, тим більше вони зрадіють.

Як раніше повідомляв Знай.uа, дізнатися про свою долю на цьому тижні для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, пити чай або каву не виймаючи ложечку з чашки вважається поганим тоном. Однак крім цього існують прикмети, за якими потрібно обов'язково виймати ложку з чашки.

Знай.ua повідомляв про те, що 49-річна жінка знайшла кохання всього життя і виходить заміж, але стійте, це ковдра: "завжди приходила мені на допомогу в потрібний момент"

Гороскоп на тиждень 28 січня - 3 лютого 2019