Убуваючу Місяць незаслужено вважають не самим сприятливим періодом. Однак це зовсім не так. Вона несе свою особливу енергію, яка здатна допомагати, якщо використовувати їх правильно.

Період Місяця, що убуває – час очищення, звільнення і позбавлення від усього в житті, що дратує, заважає вам або робить вас нещасними. У цей період багато справи сповільнюються і з'являється час очиститися, поміркувати і відродитися з новими силами.

Сприятливі ритуали в період Місяця, що убуває

Щербатий Місяць буде на небозводі до 4 лютого. Відмінно в цей час розпочати генеральне прибирання в будинку, розбір речей і позбавлення від мотлоху. Простір додатково можна очистити пахощами і свічками.

Важливо в цей період очистити своє робоче місце: комп'ютер, стіл. Видалити непотрібну інформацію, файли і протерти пил.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Очищення організму також відіграє важливу роль. Початок дієти або правильного харчування, позбавлення від токсинів і будь-які косметичні процедури пройдуть набагато легше звичайного і будуть мати хороший результат.

Час Місяця, що убуває чудово підходить для аналізу своєї діяльності та підбиття підсумків роботи. У період місяця, що убуває всі ці справи будуть даватися з легкістю і приносити глибоке задоволення.

Ще одна з важливих рекомендацій — дотримуватися визначеного режиму пиття: 1,5-2 літра в день.

Досить вчасно випити кілька склянок чистої води за день, і наше тіло з дивовижною легкістю почне процеси самоочищення, спалювання зайвих жирів – лише за рахунок виведення рідини з організму.

Нагадаємо, моторошні прогнози Матрони виявилися правдою.

Як повідомляв Знай. ua, вчені зафіксували унікальне явище в "Кривавий місяць", таке сталося вперше в історії. Вважається, що метеорит міг важити близько 2 кілограмів і мав розміри футбольного м'яча.

Знай. ua писав, що відомий астролог дав свій прогноз, Місяць на спаленому шляху. Несподіваний прогноз прозвучав від астролога.