Популярний практикуючий астролог з Талліна Христина Іванова розповіла, що деяким знакам Зодіаку лютий принесе доленосні зустрічі і не тільки. Вона назвала тих, у кого останній місяць зими буде насичений подіями.

ОВНИ

У вас виникне прекрасна можливість проявити власну ініціативу. Особливо це актуально в першій половині місяця. З 15 числа з'явиться можливість добре заробити.

БЛИЗНЮКИ

Лютий для вас стане один з найважливіших місяців року. Зможете підняти власний авторитет в очах оточуючих, а начальство відзначить ваші зусилля.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

РАК

Лютий для вас стане місяцем любовних і дипломатичних відносин. Вдалий час для поїздок і розширення власного світогляду. У вас з'явиться хороший шанс створити тривалий і плідний союз.

ЛЕВ

Молодик 4 лютого відкриє вам новий етап в темі партнерства. Дуже важливо правильно розставити власні пріоритети. Час активності, яка принесе свої плоди.

СКОРПІОН

Період активного співробітництва і знайомств. У першій половині місяця ви будете завантажені роботою, а після настане сприятливий період для створення та налагодження партнерських відносин.

СТРІЛЕЦЬ

Лютий стане періодом активних починань. З'явиться можливість істотно поліпшити своє матеріальне становище завдяки власній активності та контактів. З 10 числа зверніть увагу на будинок і сім'ю.

КОЗЕРІГ

Лютий стане періодом пристрастей, коли ви зможете відчути всю радість від життя. Особливо актуальною стане любовна тема. В кінці місяця краще не приймати важливих рішень і не давати обіцянок, які потім буде важко виконати.

Нагадаємо, дізнайся свою слабкість по знаку Зодіаку. Рибам пора припинити жити ілюзіями, а Водоліям - засуджувати оточуючих.

Як повідомляв Знай. ua, яка частина вашого тіла приковує погляди. Ви особливий - вам є чим пишатися.

Знай. ua писав, що астрологи назвали найбільш влюбливі знаки Зодіаку: з ними не побудуєш міцну сім'ю. Ці знаки Зодіаку змінюють коханих, як рукавички.