Кейт Міддлтон потрапила в об'єктиви фотографів по дорозі на сімейну вечірку. Герцогиню Кембриджську сфотографували неподалік від квартири її сестри Піппи в фешенебельному районі Лондона Челсі.

Дружина принца Вільяма прямовувала на святкування дня народження своєї матері Керол, якій виповнилося 64 роки. Надалі Міддлтон опублікувала знімки на своїй сторінці в Instagram.

На честь події Міддлтон вибрала яскраво-червоне плаття від Олександра Маккуїна, який є одним з улюблених дизайнерів знаменитості, вартістю приблизно 2,5 тисячі євро. До нього Кейт підібрала туфлі від Gianvito Rossi, чорне пальто від шведського бренду Ida Sjöstedt і сережки Simone Rocha.

Варто відзначити, що це ж плаття герцогиня одягала на прийом честь дня народження Єлизавети II, який відбувся в Берліні в липні 2017 року.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Незадовго до цього експерти UFO No More визначили приблизну вартість гардеробу Кейт Міддлтон, Меган Маркл і інших жінок з королівських сімей Європи. Витрати на гардероб дружини британського принца Гаррі, Меган Маркл, за підсумками 2018 року виявилися понад 500 тис. дол. Герцогиня Кембриджська в минулому році розтратила на обновки в п'ять разів більше, ніж будь-яка інша представниця королівських сімей Європи.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що знімок в соціальних мережах, який опублікувала популярна співачка і модель Кетрін Макфі, набрав величезну кількість лайків і переглядів за нетривалий час. На ньому знаменитість зображена з Меган Маркл, зовнішній вигляд якої викликав подив у користувачів – їм незвично було бачити члена королівської сім'ї з нафарбованими яскраво-червоною помадою величезними губами.

Як повідомляв портал "Знай.uа": дружина принца Чарльза, Камілла Паркер Боулз, відвідала будинок престарілих Brenner Centre, який відсвяткував 80-річчя. 71-річна герцогиня Корнуольська спілкувалася з постояльцями будинку, а також станцювала під відому єврейську пісню "Хава нагіла". На відео можна побачити, що герцогиня не особливо знає, як танцювати під пісню, але при цьому очевидно, що їй дуже весело.

Також "Знай.uа" писав, що британські монархи не є винятком і також, як і інші сім'ї, люблять давати один одному смішні прізвиська.