Популярна 26-річна британська модель, зайчик Playboy, учасниця шоу "Х-фактор" і Celebrity Big Brother, порноактриса Хлоя Кхан активно веде свою сторінку в Instagram. Варто зазначити, що у дівчини вже 1,5 млн фоловерів, яких знаменитість радує оголеними знімками і жаркими відео.

Так, в цей раз Хлоя Кхан показала відверте фото, на якому позує в туалеті перед дзеркалом, в яке фотографує себе не телефон. Модель з'явилася на огляд публіки у відвертому коротенькому платтячку з дуже відкритим декольте, її груди ледь не вистрибують з нього. Поділ сукні декорований пір'ям, а рукави-ліхтарики з прозорої тканини, цей наряд ніжного бежевого кольору.

Хлоя Кхан стоїть біля умивальника і фотографує себе в дзеркало, дивлячись при цьому в телефон. Її волосся зачесане на один бік і м'якими хвилями спадає на плече, а на її обличчі щільний шар макіяжу. У підписі до фотографії модель написала: "Як ви проводите суботній вечір? Вхід або вихід?". Шанувальники пишногрудої моделі не залишилися байдужими до її нової публікації і почали активно обговорювати це фото. Багатьом вона сподобалася, і вони засипають Хлою компліментами в коментарях. Але є і ті, хто не в захваті від її силіконової краси.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Дуже мило насправді", "Так мило", "Я хотів би, щоб ви випустили ці великі, красиві і сексуальні цицьки", "Гарна картинка", "Красивий і ідеальний образ", "Прекрасне плаття", "Так сексуально і чудово", "Які вони виразні, очі", "Супер сексуальна дівчина. Ніхто не може перемогти вашу сексуальність", "В цьому платті ти виглядаєш чудово", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото Хлої Кхан.

Нагадаємо, зірка Playboy показала справжню розкіш у відвертій сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що величезні груди Хлої Кхан випали з невидимого костюмчика.

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка Playboy спокусила пляж відвертим купальником.