У США 3 лютого пройшло вручення 46-ї премії Annie Awards. Найбільше нагород отримав мультиплікаційний фільм "Людина-павук: Через всесвіти".

Про це повідомляє Deadline.

Варто відзначити, що робота кінокомпанії отримала і головну нагороду - за кращий анімаційний фільм. Крім того журі конкурсу нагородило роботу статуетками у номінації "Кращий сценарій", "Кращий режисер", "Кращий дизайн персонажів", "Краща анімація персонажів", "Кращий монтаж", "Краща редактура"

Одну з нагород отримав мультсеріал "Кінь БоДжек". Проект від Netflix отримав статуетку як кращий телевізійного проекту.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що до акторського складу екранізації коміксу Marvel під назвою "Морбіус" приєднався Метт Сміт. Актор прославився завдяки ролям у таких серіалах, як "Доктор Хто" і "Корона".

Кого зіграє Метт, поки не відомо. Є інформація, що грати він буде одного з головних героїв.

На роль самого Морбіуса був запрошений Джаред Лето. Режисером фільму був обраний творець картини "Код доступу "Кейптаун" Деніел Еспіноза.

Морбіус дебютував у коміксах Marvel в 1971 році, коли зняли заборону на зображення вампірів. Головний герой має надприродні сили, намагаючись знайти ліки для лікування своєї рідкісної хвороби крові. Отримавши силу вампіра, він став злодієм і одним з головних ворогів Людини-павука. У 1992 році персонаж пережив друге народження.

Коли почнуть знімати фільм, поки невідомо, але, судячи з усього, це відбудеться у другій половині 2019 року. Фінансуванням займеться Sony Pictures.

Крім того варто відзначити, що Кіану Рівз розповів, що хоче зіграти Росомаху у фільмах всесвіту Marvel. Рівз зізнався, що у нього давно була мрія зіграти супергероя, і його улюбленими персонажами з комисков завжди були Бетмен і Росомаха.

"Раніше на цих ролях вже були актори. Тепер вони вільні. Що ви думаєте?" - запитав журналіст.

Найвідомішим виконавцем цієї ролі раніше був Х'ю Джекман, але актор вирішив покинути всесвіт коміксів.

Відомий художник так надихнувся образом Кіану Рівза в ролі Росомахи, що намалював його портрет. Виглядає досить круто, чи не так?

Нагадаємо, у коміксах Marvel виявили Миколу Баскова і Віру Брежнєву. Таносу доведеться несолодко.

Як повідомляв "Знай.ua", Netflix опублікував гарячий трейлер небезпечного кіно.

Також "Знай.ua" писав, що трейлер "Месники-4" з'явився у мережі: найочікуваніший фільм року.

Капітан Марвел. Офіційний трейлер