Netflix випустила трейлер спортивного фільму "Птах високого польоту", режисером якого став Стівен Содерберг.

Фільм оповідає про спортивного агента, який задумав провернути схему, здатну назавжди змінити баскетбол. Судячи з трейлеру, картина буде цікава не тільки фанатам цього виду спорту. Глядачів збираються утримувати з допомогою захоплюючих протистоянь між гравцями та власниками клубів.

Содербергу вдалося зібрати у своєму фільмі зірковий склад. У головній з'явилась зірка оскароносного "Місячного світла" Андре Холланд. Також в картині з'являться Зазі Бітц ("Атланти"), Захарі Куінто ("Американська історія жахів", "Стар трек"), Кайл Маклахлен ("Твін Пікс").

Фільм "Птах високого польоту" вийде на Netflix 8 лютого 2019 року.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше повідомлялося, що на телеканалі HBO опублікували тизер восьмого, фінального сезону серіалу "Гра престолів" і оприлюднили дату прем'єри. Ролик опубліковано на офіційному каналі серіалу на YouTube.

Перша серія (з шести) вийде на екрани в США 14 квітня.

З двохвилинного ролика ми бачимо, що Джон Сноу, Арья і Санса Старк возз'єдналися і зустрілися в крипті Вінтерфелла. Ми чуємо голоси мертвих предків - Неда Старка, Кейтлін і Лианни, молодшої сестри Еддарда.

Також троє героїв серіалу побачили і свої статуї.

Виття вітру і хрускіт льоду сповіщає про наближення армії Короля ночі.

Нагадаємо, колишня кохана лідера групи Queen Фредді Мерк'юрі Мері Остін отримає близько 19% від прибутку, який принесе вже легендарний фільм Богемська рапсодія.

Раніше Знай.ua повідомляв, Netflix випустив трейлер комедійного серіалу "Матрьошка" (Russian Doll) і користувачі мережі вирішили, що це байопік про Аллу Пугачову.

Також Знай.ua писав, в український прокат вийшов музичний фільм Мері Поппінс повертається - продовження знаменитої картини студії Disney 1964 року, що завоювала п'ять Оскарів.