Події, що відбулися в кіновсесвіті Marvel сполохали фанатів. Користувачі соцмереж виявили російського співака Миколу Баскова і українську поп-співачку і актрису Віру Брежнєву.

Як з'ясувалося, вони з'явилися в коміксі 2012 року The Avengers Prelude: Black Widow Strikes — це передісторія першої частини "Месників", присвячена російській шпигунці Чорній Вдові (у фільмах її грає Скарлетт Йохансон).

Сюжет коміксу хронологічно розташований між подіями "Залізної людини 2" і "Месників" і розповідає про самостійні дії Вдови.

У кіновсесвіті Marvel входять як фільми, так і комікси. У фільмах згадуються події, що відбувалися з героями в коміксах, і навпаки. З цього можна зробити висновок: в кіно як мінімум один з Месників - Чорна Вдова - знає про існування Баскова і Брежнєвої.

В коміксі Баскова називають "одним з кращих тенорів світу" і хвалять за виступ в Кремлівському палаці. Він сидить в VIP-зоні "самого модного клубу Москви", п'є шампанське, фліртує з дівчатами і просить називати його Миколою. Обслуговує його замаскована під офіціантку Чорна Вдова. Яка була в той момент на секретному завданні, намагаючись підібратися до російського торговця зброєю Михайла Федорова.

У цьому ж коміксі Віра Брежнєва відпочиває на курорті в Сочі після випуску чергового кліпу. Там вона обідає з продюсером телеканалу "Муз-ТВ" Іриною Златаревою. Але Златарева - всього лише прикриття для Чорної Вдови, яка таким чином намагається забезпечити собі алібі.

Зазначимо, Чорна вдова (Black Widow) персонаж всесвіту Marvel Comics. Наталія (Наталя) Альяновна Романова. Була створена редактором Стэном, письменником Доном Ріко і художником Доном Хеком і дебютувала в Tales of Suspense # 52 у квітні 1964 року.

Нагадаємо, 21-річна Нікамелеон з Австралії весь вільний час приділяє косплею. Заради свого хобі і купівлі нових костюмів дівчина працює на двох роботах і не спить ночами.

Як повідомляв портал "Знай.uа", чемпіон світу за версією WBA в легкій вазі Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) відвідав знамениту кіностудію Marvel в Каліфорнії (США). Там Ломаченко сфотографувався з героєм коміксів Халком і знаменитим щитом Капітана Америки.

Також "Знай.uа" писав, у мережі з'явився другий офіційний трейлер фільму "Капітан Марвел", знятий по коміксах Marvel. Головна роль дісталася актрисі Брі Ларсон. Про це стало відомо завдяки викладеному відео на сервісі YouTube.