Відома українська співачка Віра Брежнєва, яка активно будує кар'єру в Росії і є дружиною популярного музичного продюсера Костянтина Меладзе, активно веде свою сторінку в Instagram і часто балує шанувальників новими фотографіями. Так, в цей раз артистка порадувала підписників новим фото, на якому позує в сексуальному вбранні і непристойній позі.

На фотографії, яка з'явилася на сторінці Брежнєвої, вона позує в облягаючому чорному боді, яке приховує руки, груди і живіт, натомість відкриває пружну попу артистки. Віра стоїть на колінах на зігнутому кріслі, її волосся розпущене і спадає на плече, а на обличчі в неї легкий макіяж. Образ Брежнєва завершила чорними човниками на шпильці. У підписі до фотографії співачка розповіла, що цей знімок був зроблений в Нью-Йорку.

"Як добре знаходити в архіві такі фото з Нью-Йорка", - написала Віра, а також позначила людей, які допомагали їй створити цей образ і фотографа, який зробив фото. Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нове фото артистки. Фоловери засипають її "лайками" і пишуть безліч компліментів в коментарях.

"Ось що значить визначення грація", "Ідеальна!", "Архів напевно великий, радуйте новими фотками", "Красуня", "Крісло зручне для сексу. Вірочка скажи твою думку. У порно часто такі показують", "Відмінне фото", "Яка ж ти шикарна", "Частіше потрібно знаходити такі фото", "Неймовірна Вірочка!", "Пошльопати захотілося", "Шикарна", "А Меладзе як ставиться до таких фото?", "Для того, щоб зробити таке фото зовсім необов'язково летіти в Нью-Йорк", - пишуть фоловери у коментарях до фото Брежнєвої.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Нагадаємо, Брежнєва з донькою обмінялися тілами. Фанати помітили, що мама і донька більше схожі на сестер.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Брежнєва в латексі змусить тремтіти будь-кого.

Також портал "Знай.uа" писав, що Брежнєва в прозорому вбранні показала, що вона не жінка.