Червона нитка як оберіг дуже популярна в сучасному світі. Однак не всі знають її справжнє призначення. Навколо цього оберігу ходить чимало легенд.

Традиція носіння червоної нитки передається з покоління в покоління. Вважається що амулет здатний уберегти від пристріту, псування і будь-якого внутрішнього та зовнішнього впливу.

Дана традиція коріння бере в Ізраїлі у мудреців-каббалістів. Вважається, що це символ тієї нитки, якою була огорнута одна з прародительок іудейського роду - Рахіль. Вона була втіленням краси і любові. Першими заряджати нитка особливою силою стали каббалісти

Цих історій і легенд нелічена кількість, немає точного уявлення звідки прийшла ця нитка і для чого спочатку була призначена спочатку. Ясно лише одне - вона володіє дивовижною силою, яка може оберігати і захищати.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Червоний вважається найпотужнішим за енергетиці кольором. Йому протегує Марс, який є планетою захисту і сили. Обов'язково потрібно використовувати вовняну нитку.

Вважається, що потрібно щільно обмотати нитку навколо зап'ястя і 7 разів закріпити кожен вузол, яких також має бути 7. Важливо зав'язати нитка на лівій руці, адже саме з цього боку негативна енергія входить у ваше тіло.

Зав'язати її також потрібно правильно. Людина, яка буде зав'язувати її повинен бути чистим душею і з сильною енергетикою, це може бути улюблений чоловік, подруга, близький родич. При вчиненні цього ритуалу, ви обидва повинні думати тільки про хороше, цим самим приваблюючи позитивну енергію.

Кабаллисты вважають, що якщо нитка зав'язана правильно, то це сильний амулет, який може вплинути на всю вашу долю.

Нагадаємо, потужний даоський ритуал, здатний позбавити тебе від усіх проблем. Цей ритуал допоможе тобі круто змінити життя.

Як повідомляв Знай. ua, день ангела для кожного: таблиця дат та імен. Визначте свій день ангела по таблиці.

Знай. ua писав, що ось чому не варто ділитися планами на майбутнє. Бог допомагає знайти вірне рішення і шлях в житті.