Скандальна українська співачка Ані Лорак нарвалася на шквал критики від шанувальників після того, як виставила в Instagram відверті фото з відкритим бюстом.

Співачка таким чином, мабуть, намагалася підкреслити, що зараз працює над записом нового альбому, не зважаючи на негативні події у її житті. Проте фанати не дуже добре оцінили витівку зірки.

У Instagram Ані Лорак поширила фотографію, на якій позує на кухні з чашкою чаю у сірих джинсах та білій кофті з глибоким декольте.

"Ранкова кава й на студію! Приступаю до запису нового альбому!", - написала Ані Лорак.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

"Груди збільшили у відпустці?", "Знову нафотошопили", "Кароліно, у вас розкішні груди", "Вже огидно бачити ваші цицьки", "Силікон це, а не груди", "У неї не груди, а силіконове вим'я!", - пишуть у коментарях.

Нагадаємо, шанувальники почали підозрювати, що у Ані Лорак таємний роман з російським артистом. Лорак навіть народила своєму коханому сина, а Мурат був лише прикриттям.

Деякі фанати пішли далі, і почали підозрювати, що сина Микиту, якого Сергій виховує один, народила йому саме Кароліна. Пара, нібито, разом вже багато років, але не хоче демонструвати свій роман громадськості.

Крім того, стало відомо, з ким залишиться дочка співачки Ані Лорак після її розлучення з чоловіком, турецьким бізнесменом Муратом Налчаджіоглу.

Раніше Знай.иа повідомляв, Ані Лорак поділилася знімком у чорному вбранні і коротеньких джинсових шортах, отметив, що кожен день дарує їй нові фарби. Однак, далеко не всім шанувальникам сподобався незвичайний стиль артистки.

Також Знай.иа писав, Ані Лорак вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Співачка заінтригувала прихильників новим проектом, який, очевидно, готує для глядачів.