Запальна співачка українського походження Анна Седокова виклала занадто відверте відео у соціальну мережу.

Зірка впевнено відбиває критику заздрісних людей та провокує нові хвилі обурення своїми відвертими фото та відео. Останнє відео, яким Седокова поділилася в Instagram - викликало бурхливу реакцію, передає politeka.net.

"Нещодавно знаменитість похвалилася ідеальною фігурою, примірявши прозорий комбінезон в одному з московських ТРЦ", - повідомляється.

Таким чином співачка спростувала чутки про фотошоп, засвітивши ідеальну п'яту точку і показала таким чином хейтерам, що пишуть їй злісні коментарі, як вона стежить за тим, що про неї пишуть.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Добраніч. Нехай сни будуть ласкаві ✨ P.S. Дивіться, у неї вежа від фотошопу коса P.S.А мій пояс від @keosme❤️", - підписала свій короткий відеоролик зірка і відразу ж викликала бурхливу реакцію в соціальній мережі.

Користувачі розділилися в думках: деякі захопилися апетитними формами співачки, інші ж розкритикували зірку через вульгарного напівпрозорого вбрання, більш нагадує "костюм для стриптизерки".

Нагадаємо, відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новеньким селфі в дзеркалі, вирушаючи на концерт "Партійна зона". Так, артистка поцікавилася, що фанам цікавіше дізнатися про її догляд за собою, але нащось поставила ногу в чоботі на кришку унітазу.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.