Дівчина з ніком ElinkaElf розповіла на Пікабу історію про те, як вона втратила ногу. Нещодавно вона опублікувала свою фотографію біля воріт Казанського Кремля. Користувачі почали цікавитися, що сталося і чому у неї протез замість ноги.

"До цього моменту я була типовою дівчиною-підлітком, недавньою випускницею, яка планувала влітку танцювати, ходити на тусовки і проводити час з друзями. За одну мить я перетворилася на пацієнта в критичному стані, у інваліда. Моє життя стала чергою болю, візитів до лікарів, операцій і бажанням знову стати на ноги".

ElinkaElf розповіла, що її батько – байкер. Мотоцикли завжди оточували її, скільки вона себе пам'ятає, тому вона ніколи їх не боялася. Одного разу дівчина з батьком вирушили на дачу на байку. Все було чудово: відомий маршрут, чудова погода, улюблена дача і найближча людина у світі - поруч.

"Удар був раптовим, наче молотком по всьому тілу. Пізніше з'ясувалося, що водій вантажівки хотів повернути і не помітив нас. Адреналін, стан шоку, сильний удар по нозі…Пульсуючий і нестерпний біль прийшла пізніше. Мені пощастило, адже я могла померти саме там".

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Дівчина подивилася на свою праву ногу і втратила свідомість. Вона отримала відкритий перелом ноги, її руки і ребра теж були зламані. Не менше постраждав і батько.

Лікарі дуже довго намагалися відновити ногу, дівчина пережила безліч операцій. Але все вже було ясно.

"Через мовчання і сліз матері та старшої сестри у мене з'явилося жахливе передчуття. Лікар пояснив мені, що в ногу потрапила інфекція. Необхідно її ампутувати, інакше я можу померти. Мені забрали половину ноги і коліна".

Період відновлення був складним і дуже тривалим. Дівчина все літо провела в лікарні, вона пережила ще безліч операцій. Але емоційно було набагато складніше. Вона з дитинства пішла в тата не тільки захопленнями, але і характером, духом.

На щастя, протез допоміг ElinkaElf знову встати на ноги. Вона боялася з'являтися в публічних місцях. Коли їй ставили питання про нозі, вона брехала, що все добре, вона просто підвернула ногу або пошкодила її. З-за цього вона відчувала себе ніяково, з'явилося безліч комплексів.

Одного разу дівчина вирішила, що так жити більше не можна. Поїздки за кордон і підтримка близьких допомогли їй знайти упевненість в собі. Вона позбулася комплексів і зараз без проблем може говорити про те, що сталося. ElinkaElf запропонувала користувачам задати їй будь-які питання, що цікавлять їх. Вони не стали розпитувати деталі, жаліти дівчину або втішати її. Вони засипали дівчину компліментами b поставилися до цієї історії з гумором.

"Знай.uа" вже писав: дівчина отримала інвалідність через бездомну кішку, яку приручила

Читайте також: дівчина перетворила недолік на прикрасу свого тіла

Нагадаємо: здоровому хлопчику зробили 13 операцій, тому що так вирішила мати