Дівчина з Недерланд народилася з не зовсім приємною особливістю зовнішності - на її грудях утворилося величезне червоне родима пляма. Однак, винахідлива дівчина не стала лягати під хірургічний ніж, і на лазерне видалення теж не погодилася. Замість цього вона вибрала дещо набагато оригінальніше.

Як повідомляє портал "People Talk", дівчина вирішила обіграти своє червоне родима пляма татуюванням. Тепер пляма нагадує розплескати по шкірі вино, так як нідерландка вирішила набити на грудях перекинутий келих.

«Круто, коли люди креативні і відносяться до рідних плям з почуттям гумору, замість того щоб нити», - пишуть користувачі форуму Reddit. Незабаром на форум прийшла і сама власниця тату і показала, що вибрала такий малюнок не просто так.

Виявляється, на її батьківщині слова "родима пляма" і "пляма від вина" звучать однаково - vlek.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Тепер деффект зовнішності виглядає оргинальний прикрасою, а про операції можна забути.

Нагадуємо, раніше портал "Знай.ua" писав про те, що в місті Тусон, штат Арізона (США) живе єдиний у світі сертифікований тату-майстер, що працює за допомогою ніг. 30-річний Брайан Тагалог народився без рук, але це ніколи не зупиняло його, він ніколи не дозволяв дефекту перешкодити йому вести нормальне життя.

Крім того, портал "Знай.ua" повідомляв про татуювальникa, який набив клієнту неймовірно реалістичний малюнок, соцмережі не відразу розпізнали різницю: супер маскування від докучливих, зацікавлених очей.

Ще портал "Знай.ua" повідомляв про те, як 16-річна дівчина втратила дитину і залишилася в інвалідному візку на все життя через татуювання.