В місті Тусон, штат Арізона (США) живе єдиний у світі сертифікований тату-майстер, що працює за допомогою ніг. 30-річний Брайан Тагалог народився без рук, але це ніколи не зупиняло його, він ніколи не дозволяв дефекту перешкодити йому вести нормальне життя.

Він навчився виконувати звичайні повсякденні справи, водити машину і навіть створювати чудові татуювання. До всього іншого, Брайан навіть навчився літати на літаках.

Хлопець з самого дитинства виявляв інтерес до малювання, будучи підлітком він вирішив стати майстром тату. Мало хто в нього вірив, більшість вважали його безнадійним мрійником.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Тим часом, Брайан відточував свої навички малювання ногами. Рідна тітка була з числа тих, хто вірив у сили хлопця. Вона допомогла купити йому перший пістолет для татуювань. Він навчився керувати апаратом ногами так само віртуозно, як і тату-майстри з руками, а то і краще.

Енджі Тагалог, мати Брайана, визнає, що виховувати його було нелегко, але вона завжди дозволяла йому розвиватися в різних напрямках.

"В той день, коли я його народила, я була сильно налякана. Перший рік я плакала майже кожен день. Я досі роблю це час від часу. Але ми ніколи не приховували його. Він носив майку, коли був немовлям. Я жодним чином не захищала його", - згадує Енджі.

І, можливо, саме це додало йому впевненості в досягненні всього, що він коли-небудь хотів, незважаючи на абсолютно очевидне відсутність двох кінцівок.

"Я народився без рук. Але це не зупинило мене.

Зараз Брайан керує "Tattoo by Foot" у своєму власному салоні, де він насправді татуює клієнтів ногами.

Брайан використовує особливу техніку для створення своїх татуювань - він малює малюнок правою ногою. Після однієюногою він наносить його на кальку і на шкіру клієнта, а іншою ногою витягує шкіру. Потім він використовує обидві ноги, щоб направляти тату-пістолет, створюючи дизайн. Його клієнти завжди в захваті від татуювання.

Брайан сподівається, що його успіх надихне інших слідувати за своїми мріями, незалежно від того, наскільки важкими вони можуть стати.

"Зроби це і ніколи не здавайся. Все можливо для усіх".

Нагадаємо, 67-річний чоловік зробив татуювання на всьому тілі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", життя Антоніо Девіса з Чикаго перекинулася з ніг на голову в 1994 році. Коли він потрапив у перестрілку в одному з небезпечних районів. Так Антоніо, який до цього нічого не знав про людей з обмеженими можливостями, тепер був змушений вчитися жити в інвалідному кріслі.

Також "Знай.uа" писав, Луїза Фернанда з центральної Колумбії захворіла після того, як через татуювання в її організм потрапила інфекція.