Після того, як Бен Аффлек офіційно зняв плащ Темного лицаря, фанати стали навперебій пропонувати своїх кандидатів на роль Бетмена. Але тільки букмекери вирішили зібрати всіх потенційних Брюсів Уейнів в один список. Згідно з даними контори BoyleSport, більшість віддає перевагу Армі Хаммеру, другим йде Джейк Джилленхол, а третім виявився Джон Хемм.

Ось як виглядає повний список кандидатів і коефіцієнт ставок на них:

Армі Хаммер - 7/2;

Джейк Джилленхол - 11/2;

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Джон Хемм - 13/2;

Майкл Б. Джордан - 8/1;

Бен Барнс - 8/1;

Джон Красінскі - 9/1;

Джеймі Дорнан - 10/1;

Джош Бролін - 16/1;

Меттью Гуд - 16/1;

Кріс Пратт - 16/1;

Майкл Фассбендер - 16/1;

Кріс Пайн - 16/1;

Райан Гослінг - 18/1;

Леонардо Дікапріо - 33/1;

Ідріс Ельба - 33/1;

Кіану Рівз - 50/1;

Деніел Крейг - 50/1;

Колін Фаррелл - 50/1;

Том Харді - 50/1;

Кріс Еванс - 50/1;

Кілліан Мерфі - 100/1;

Юен МакГрегор - 100/1;

Генрі Кавілл - 100/1;

Х'ю Джекман - 100/1.

Перші троє претендентів у різний час були пов'язані з роллю Бетмена. Хаммер повинен був зіграти Темного лицаря відбулася в "Лізі справедливості" Джорджа Міллера, Джилленхол, на думку фанатів, міг замінити Аффлека після перших новин про те, що він не стане більше грати Бетмена, а Хемм - інтернет-фаворит: користувачі мережі вважають, що з нього вийде відмінний Брюс Уейн.

Нагадаємо, у США 3 лютого пройшло вручення 46-ї премії Annie Awards. Найбільше нагород отримав мультиплікаційний фільм "Людина-павук: Через всесвіти".

Варто відзначити, що робота кінокомпанії і отримала головну нагороду за кращий анімаційний фільм. Крім того, журі конкурсу нагородило роботу статуетками у номінації "Кращий сценарій", "Кращий режисер", "Кращий дизайн персонажів", "Краща анімація персонажів", "Кращий монтаж", "Краща редактура".

Нагадаємо, у коміксах Marvel виявили Миколи Баскова і Віру Брежнєву.

Як повідомляв "Знай.uа", Netflix опублікував гарячий трейлер небезпечного кіно.

Також Знай.uа" писав, що трейлер "Месники-4" з'явився в мережі: найбільш очікуваний фільм року.