У мережі з'явився другий офіційний трейлер фільму "Капітан Марвел", який знято за коміксами Marvel. Головна роль дісталася акторці Брі Ларсон.

Про це стало відомо завдяки викладеному відео на сервісі YouTube.

Так, події фільму відбуваються в 1990 роках і розповідають про те, як після зіткнення з ворогуючими інопланетними расами пілот ВПС Керол Денверс знаходить суперсилу і стає невразливою. Героїні належить впоратися зі своїми новими суперздібностями, щоб протистояти могутньому ворогу.

Це буде перший фільм Marvel, співрежисером якого буде жінка — Анна Боден, яка знімає цей фільм разом з Райаном Флеком. Прем'єру "Капітана Марвел" заплановано на березень 2019 року.

Популярні новини зараз
У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка" Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці
Показати ще

Варто нагадати, що в суботу, 24 листопада, в одному з київських супермаркетів Голосіївського району помітили двійника відомого творця коміксів Marvel Стена Лі. У черзі до однієї з кас в супермаркеті було помічено чоловіка, який зовні був дуже схожий на творця коміксів і різноманітного всесвіту Marvel Стена Лі.

У виданні також зазначають, що причину появи двійника поки що невідомо. Можливо, феноменальна схожість стала результатом випадкового збігу, але у той же час не можна повністю виключити той факт, що людина є великим фанатом американського автора і намагалася відтворити його образ навмисне.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що творець коміксів Marvel Стен Лі встиг вигадати нового героя перед своєю смертю. Про це його донька Джей Сі розповіла TMZ. Вона повідомила, що разом з батьком працювала над новим супер-героєм, якого назвали Людина-бруд (Dirt Man). Його надздібності і роль в сюжеті вона розкривати поки не стала, але пообіцяла, що продовжить роботу над ним і він зможе з'явитися на екранах.

Нагадаємо, помер батько Marvel Стен Лі: світ занурився в скорботу.

Як повідомляв Знай.uа любителям "полунички" подарували нову версію Венома: відео суворо 18+.

Знай.uа писав, "Кинопанорама" кличе попрощатися: кияни запрошені на останню вечірку.