Одного разу пенсіонер на ім'я Нільсон Ізайас вирішив стати блогером. Він створив свій канал на YouTube в кінці 2017 року. Чоловік знімав відеоролики, присвячені догляду за садом, побуті і різним домашнім справам. Він ділився лайфхаками і показував, як з усім цим справляється.

У блогера є одна неймовірна фішка, яка відрізняє його від інших. Нільсон один раз на тиждень виписує у блокнот імена абсолютно всіх своїх підписників і створює для них відеозаписи з вдячністю. Йому приємно, що за ним стежать, що люди дивляться все, що він знімає. Це говорить про те, що все це він робить не дарма.

Спочатку підписників було небагато, але він цінував кожного з них. Приблизно місяць насад блогер-пенсіонер почав активно вести свій канал. Він викладає цікаві унікальні матеріали. Від своєї родзинки і звички він відмовлятися не збирається. Чоловік, як і раніше особисто дякує кожному, хто на нього підписався.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Варто відзначити, що дідусь виглядає неймовірно щирим і добрим. А його приголомшливий вчинок зворушив користувачів. Завдяки цьому блозі Изайаса став неймовірно популярним. 3 лютого кількість його абонентів збільшилась одразу на 700 тисяч. А на наступний день на його канал підписалося ще 800 тисяч чоловік.

На даний момент на каналі блогера вже більше 2.5 мільйонів передплатників. Чоловік подякував кожного з них. Він дуже радий, але йому довелося відзначити, що в коментарях почали писати образливі речі. Дідуся підтримали і сказали, що тепер у нього мільйони друзів, і він не повинен звертати увагу на погані коментарі. Це просто звичайні заздрісники.

"Будь ласка, не відчувайте себе самотнім".

Багато користувачів зізналися, що Нільсон нагадує їм їх бабусь і дідусів, за яким вони дуже сумують.

Портал "Знай.uа" писав: 102-річна пенсіонерка стрибає з парашутом заради благодійності

Читайте також: 95-річна жінка сідає на шпагат, вона поділилася секретами довголіття

Нагадаємо: 90-річна бабуся пішла вчитися, вона сидить за партою разом з онуками