Відома американська фітнес-модель Ана Чері, яка не упускає можливості показати світу свої соковиті принади і є чи не найпопулярнішою дівчиною Instagram, в черговий раз продемонструвала свої ідеальні форми. Так, на своїй сторінці в соцмережі модель опублікувала спокусливе фото, на якому позує у відвертому вбранні.

На фотографії, яка з'явилася в записі Ани Чері, вона постала на огляд публіки в ніжному образі. Знімок був зроблений, мабуть, в її спальні, Ана стоїть біля дзеркала попою до камери і відображається у ньому передом. Таким чином шанувальники можуть насолодитися принадами моделі зі всіх ракурсів. Для спекотної фотосесії Ана Чері одягла сексуальну червону білизну, яка ледь прикриває інтимні місця на її тілі. Волосся дівчини розпущене і м'якими хвилями спадає на плечі і спину, а на її обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографії Ана Чері розповіла, що вже приготувалася до Дня закоханих. "Будьте готові до Дня Святого Валентина! Вам подобається ця білизна від @fashionnova? Відзначте любителя нижньої білизни!". Шанувальники фітнес-моделі не змусили себе чекати і почали активно коментувати її нову публікацію. Більшість з них захоплюються красою і соковитими формами моделі, її пишним бюстом і красивими волоссям.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Я люблю твою позицію під чудовим кутом", "Ти найкрасивіша жінка", "Ідеальне тіло", "Гаряча сексі, дуже солодка", "Найгарячіша дівчина в світі", "Завжди ідеальна", "З Днем святого Валентина", "Ти мені подобаєшся", "Ви абсолютно приголомшливий і милий ангел", "Прекрасна картинка, дорога. Дуже гаряча, дорога", "Я люблю тільки твоє тіло", "Завжди чекаю вашого нового поста", "Дивно і красиво", "Виглядає дійсно добре", "Просто приголомшливо красиво", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, солодка Ана Чері стала валентинкою для хтивих фанатів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ана Чері роздяглася, щоб розкрити рецепт краси.

Також портал "Знай.uа" писав, що солодка Ана Чері роздяглася і чекає на День святого Валентина.