Буває так, що ви всі працюєте, але гроші постійно кудись витікають. Можливо причина в тому, що ви неправильно звертаєтеся з гаманцем. Зверніть увагу на правила фен-шуй, які допоможуть залучити грошову удачу у ваше життя.

Можна використовувати чужий гаманець

Термін служби гаманця – 2-3 роки. Після цього часу він вже не утримує гроші і навпаки, старий гаманець буде сприяти постійним витратам. Не можна використовувати знайдений або старий гаманець. Він може перенести на вас невдачі попереднього власника.

Можна зберігати квитанції та рахунки

Звичка зберігати чеки, квитанції і неоплачені рахунки в гаманці, щоб вони не загубилися. Однак це шкідливо з точки зору фен-шуй. Вони створюють енергетичні перешкоди і втягують власника на постійні борги.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Правильний колір гаманця

Найбільш сприятливі для гаманця фахівці з фен-шуй вважають землі кольори (коричневий, жовтий, помаранчевий, золотий, сріблястий або чорний).

Активний червоний колір привертає грошову енергію. Також процвітання і багатства допомагає зелений колір.

не Можна дарувати старий гаманець

У разі, якщо гаманець вам набрид, порвався або забруднився, його не можна дарувати або віддавати комусь. Просто викиньте його. Інакше за ним до іншого підуть і ваші гроші.

Важливо підтримувати в гаманці порядок

Купюри в гаманці повинні лежати рівно і розкладені від великих до дрібних. Не суньте здачу як попало, можете відлякати удачу.

Нагадаємо, правила для залучення багатства. Слідуйте цим простим правилам і будете жити в достатку.

Як повідомляв Знай. ua, ось чому не варто ділитися планами на майбутнє. Бог допомагає знайти вірне рішення і шлях в житті.

Знай. ua писав, що потужний даоський ритуал, здатний позбавити тебе від усіх проблем. Цей ритуал допоможе тобі круто змінити життя.