Міцна дружна сім'я - мрія кожного з нас. Про те, як зміцнити відносини з допомогою фен-шуй і що допоможе активувати сімейну зону (східну частину твого будинку), читай в матеріалі Clutch.

Потрібно придбай статуетку, яка зміцнить сім'ю

У Китаї вірять, що існує сімейний бог Цао Вань, там його статуетка стоїть практично в кожному будинку. Вважається, що Цао Вань оберігає родину і дивиться за тим, як ведуть себе домочадці, кожен рік він пише побачене і почуте в свою книгу, а після відправляє це послання в небо, доповідаючи Всевишньому, що саме відбувалося в сім'ї протягом року.

Слоник — потужний символ непорушної сім'ї

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Розміщувати статуетки слонів або картини, малюнки, на яких зображена ця тварина, можна у всіх секторах будинку – на столі, на полицях або в іншому зручному для тебе місці.

Карпи – символ сімейного щастя

За фен-шуй, розміщувати статуетку карпів теж можна в будь-якому секторі. Карпи символізують витривале і цілеспрямоване подружжя, яке може подолати будь-які труднощі.

Обзаведися сімейним драконом

Ще одним з найсильніших символів зміцнення сім'ї вважається Дракон, поруч з яким розміщують птицю Фенікс (дружину Дракона). Статуетка Дракона не тільки захищає родину від зла, заздрості, злиднів, але і допомагає нормалізувати взаємини між люблячими людьми.

Дерево в будинку

Вибери день і посади під вікнами свого будинку разом зі своєю родиною грушу, яблуню або сливу (по фен-шуй, ці дерева вважаються найбільш "сімейними", так як приносять фруктові плоди — удачу, потомство і здоров'я).

Освітлення

В зоні сім'ї повинно бути хороше освітлення. Якщо ти хочеш, щоб відносини між тобою і чоловіком були гармонійними, то одним з чинників стане… хороше освітлення. Для того, щоб активізувати зону сім'ї, тобі потрібно розмістити в ній красиві світильники, торшери, свічки.

Колір

Не роби акцент на червоному в інтер'єрі, так як його перебір часто діє дратівливо, віддай перевагу синьому, жовтому і зеленому. За фен-шуй, вважається, що ці природні кольори знімають втому, символізують чистоту, гармонію, мир, спокій і щастя, а також відсутність тривог і негараздів.

Нагадаємо, які речі потрібно викинути, щоб з будинку зникли невдачі і проблеми.
Як повідомляв Знай.ua, які речі притягують у ваш будинок бідність.
Також Знай.ua писав про те, що знаменитий екстрасенс Олена Курилова поділилася своєю таємною змовою на випадок вроків.