Багато-хто вважає, що якщо до нового року поміняти гаманець, то в ньому водитиметься більше грошей.

"За вченням "феншуй", гарний гаманець — це ознака поваги до грошей. Тобто запорука того, що вони будуть прибувати. Тому до вибору пормане варто ставитися дуже уважно", - пояснює "Знай" Олена Нестерук, спеціаліст із феншую. Вона розповідає, як праивльно обрати гаманець.

Купюри в гаманці не повинні м'ятися.

Зазвичай гроші мнуться у компактних портмоне. Вони складаються у два-три рази. Через це купюри мають три згини. Має бути відділення для копійок.

"Чим воно більше тим краще. Велике відділення для монет виховує в людях заощадливість. Це чисто практичне спостереження. Часто десь в автобусі чи на ринку люди через поспіх не намагаються знайти потрібну монету, а дають гривню чи дві. Таким чином витрачають паперові гроші", - каже Олена.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Читайте також Як розставити речі в квартирі по феншую

Гаманець повинен бути великим.

Прийнято вважати, що чим більше місця для грошей, тим більше буде грошей.

"Варто дивитися, щоб у ньому було багато відділень для карток. Місце для фото — не обов'язково потрібне. Взагалі фото в гаманці — це поганий знак, воно забирає енергію грошей".

Найбільше притягують гроші чорні й коричневі гаманці.

Зелені, сині, білі сприяють втраті коштів. Найкращий матеріал для гаманця — шкіра.

Гаманець повинен подобатися.

Якщо він викликає позитивні емоції у власника, то відповідно він туди завжди кладе гроші, а не в джинси куртку чи обкладинку паспорта. Таким чином гроші примножуються.

У портмоне повинно бути якомога менше потаємних кишень із замком-блискавкою.

"З практичної точки зору, жодна потаємна кишеня не вбереже від викрадення коштів. Натоміть різні замки та нашивки роблять гаманець товщим і не зручним. За вченням "феншуй", потаємні кишені блокують кошти від їхнього власника", - пояснює спеціаліст.

У гаманці не носять сторонніх речей.

Не варто там тримати фото, карти пам'яті, чеки, дисконтні картки, якщо ними користуєтесь рідше, ніж раз на тиждень. Всі купюри мають бути впорядкованими — розкладеними від найменшого номіналу до найбільшого.

Пам'ятну монету чи купюру носять у портмоне для збільшення грошей.

Прийнято вважати, що купюра з першої зарплати чи подарована гривня, чи якась особлива монета примножує гроші.

"Люди, що живуть за вченням "феншуй" кладуть в гаманець монету із діркою. Через неї протягують червону нитку або стрічку".