Один з головних героїв відомого на весь світ серіалу «Щоденники вампіра» - 36-річний Пол Уеслі таємно одружився на своїй колезі по серіалу – Інес де Рамон.

Нагадаємо, що раніше Пол був одружений на актрисі Торрі Девіто, з квітня 2011 по липень 2013, колезі по фільму "Зимові мерці", але після того, як пара була запрошена на зйомки в серіал : шлюб – розпався.

Пізніше Пол чотири роки перебував у відносинах з актрисою Фібі Тонкін,відомою завдяки головній ролі в серіалі "Н2О : Просто додай води", але і ці відносини не увінчалися успіхом.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Та зовсім нещодавно Пол Уеслі, який зіграв Стефана Сальваторе в одному з найбільш популярних підліткових серіалів,зв'язав себе вузами шлюбу зі своєю колегою по сценічному майданчику. Як відомо, пара менше року була в відносинах до шлюбу.

Неодноразово Пола та Інесс помічали разом на публіці. Пара якраз прогулювалася по Нью-Йорку коли папараці помітили весільні кільця, що прикрашали безіменні пальці акторів.У обраниці Пола красувалася каблучка з великим діамантом, у Пола ж було непоказне золоте кільце.

На даний момент не відомо коли пара встигла зіграти таємне весілля.

Зазначимо, що вперше пару помітили в червні 2018. Закохані ніяк не коментували свої стосунки, крім того і на червону доріжку разом не виходили.

Нагадаємо,що "Знай.ua" вже повідомляв раніше про одруження ще одного актора з славнозвісного серіалу.

Також "Знай.ua" писав про те як могли закінчитися серіали, що припали до душі мільйонам.

Раніше "Знай.ua" повідомляв про те, як Стівен Маккуїн перервав свою заручини з моделлю Еллі Сільвою.