Буває, що ми недодивляємось серіал, який затягнувся. Однак, всім цікаво, як же закінчилася та чи інша історія. У даній статті ми описали версії, як могли закінчитися звичні останні серії.

Для деяких серіалів було знято навіть декілька кінцівок

КАСЛ

Кримінальну драму від ABC «Касл» закрили, знявши 8 сезонів, але продюсери підготували декілька кінцівок останньої серії на випадок, якщо серіал продовжать.

Як було:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще
  • Перестрілка в мансарді Касла, Локсет переможений. Поранені Річард і Кейт тягнуться один до одного, лежачи на підлозі. Після цієї драматичної сцени показуються події через 7 років: щасливі Касл і Беккет снідають з своїми дітьми.


Як могло бути:

  • За словами шоураннера Алексі Хоулі, було знято кілька сцен перестрілки в квартирі автора бестселерів. Щоб створити інтригу, кожна з них залишала історію незавершеною, натякаючи на продовження пригод письменника і капітана поліції.


Щоденники вампіра

У одному з інтерв'ю співавтор шоу Джулі Плек розповіла, що ще у 2-му сезоні прийняли рішення, як саме буде закінчений серіал. Але після закінчення 6 сезону Ніна Добрев пішла з серіалу, а сценарій змінили.

Як було:

  • Стефан жертвує собою, щоб врятувати Містик-Фоллс.

Як могло бути:

  • Заради порятунку Єлени і всього міста брати Сальваторе гинуть і, ставши примарами, спостерігають за коханої і друзями.

Коли Плек зрозуміла, що шоу перетворилося з любовного трикутника в історію про любов між братами, вона не наважилася принести в жертву головних героїв, не залишаючи їм шансів на щасливу кінцівку.


Як я зустрів вашу маму


В сценаристів цього серіалу було 9 років, щоб придумати сюжет фінальної серії, яка сподобається всім. Але більшість фанатів задумку не оцінили, залишившись незадоволеними.

Як було:

  • Трейсі, та сама мама, про яку Тед розповідає протягом усього серіалу, помирає від раку. Діти бачать, що їх батько як і раніше небайдужий до тітки Робін, і закликають його возз'єднатися з нею.

Як могло бути:

  • У версії, яка завоювала приз глядацьких симпатій, Тед просто знайомиться з Трейсі і згадує події, які показані у попередніх сезонах.


Залишитися в живих


Альтернативну кінцівку творці не передбачили, але вже ясно, якою вона могла б бути:

Як було:

  • Джек зустрічає свого батька, який розповідає йому, що вони знаходяться в потойбічному світі, який створили самі, щоб знайти один одного.

Як могло бути:

  • В першій версії останньої серії повинна була відбутися остання сутичка Джека з Локком на фоні вулкану, який спав протягом всього шоу, а до кінця прокинувся. Видовищну кінцівку не зняли через проблеми з фінансуванням

Нагадаємо, Гаррі Поттер вже не той: Деніел Редкліфф зважився на сміливі експерименти

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Фанатам "Гаррі Поттера" зробили чудовий подарунок: буде краще, ніж у Сальвадора Далі

Також Знай.ua" писав про те, що Дослідження: фільми не роблять дітей жорстокими