Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Мем про селянські жарти показує розкішне життя

Зараз користувачі мережі бурхливо обговорюють кадр з британського шоу з багатим землевласником, який не розуміє прохання селян про підвищення зарплати. Відео з фрагментом вийшло давно, але отримало нове життя у вигляді мема про лакшері і перевагу над ким-небудь буквально на днях.

Мова йде про епізод, в якому бідні селяни просять лорда підняти їм зарплату. Однак той у відповідь заявляє: «Вибачте, це що, якийсь селянський жарт, для якого я дуже багатий?».

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Кадр з реклами Gillette перетворився на самий сумний мем

Не так давно в мережі став популярним кадр з реклами Gillette, в якому один хлопець хоче познайомитися з дівчиною, а інший не дає йому цього зробити. Тепер це новий мем про перешкоди, що заважають сприятливому розвитку ситуації.

Мем з реклами Gillette складається з двох картинок: на першій білий хлопець оцінююче дивиться на дівчину, яка проходить повз нього, і хоче піти за нею, а на другій молодий темношкірий чоловік зупиняє його, впираючись рукою в живіт.