Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Тиран у плащі з Resident Evil 2 став найбільш набридливим мемом у мережі

В соцмережах стають все популярнішими меми і жарти про Тирана — одного з персонажів ремейка гри Resident Evil 2, який переслідує гравця, куди б той не пішов, і якого не можна вбити.

Людиноподібний монстр у плащі і капелюсі, якого інакше називають Містер Ікс, так всіх дістав, що потік мемів, створюваних з болем в серці, не зупинити. І сам Тиран вже вийшов далеко за рамки гри.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Відмітна особливість Тирана в тому, що його не можна вбити, а він сам при цьому невідступно слідує за гравцем, руйнуючи все на своєму шляху, а порятунку від нього немає навіть у зоні, яка до цього була безпечною від зомбі і монстрів. І геймерам у цьому протистоянні не позаздриш.

Опонентка Трампа стала символом сарказму та іронії в мережі

Американський політик-демократ Ненсі Пелосі оцінила промову Дональда Трампа в Білому домі і моментально потрапила в меми. Жінка так театрально аплодувала політичному опоненту, що стала уособленням іронії та сарказму. Тепер її фото — найкращий спосіб показати людині, яка же вона невдаха.