Стало відомо, що президент Сполучених Штатів Дональд Трамп 50 років тому уникнув служби в армії з допомогою підробленого діагнозу.

Згідно з інформацією газети The New York Times, лікар-ортопед, цілком імовірно, міг поставити Трампу діагноз «кісткові шпори» в якості подяки батькові Дональда Трампа, так як йому належала будівля, де працював лікар.

Дональд Трамп

Про це виданню розповіла дочка ортопеда Еліза Браунстайн. Як з'ясувалося, тільки завдяки діагнозу «кісткові шпори» Трамп уникнув призову в армію і участі у в'єтнамській війні.

До речі, в новорічні свята багато знаменитостей беруть участь у благодійних акціях. Вони дарують подарунки, відвідують дитячі будинки та лікарні. Перша леді Сполучених Штатів Меланія Трамп також вирішила долучитися до традицій, які існували задовго до президентства її чоловіка Дональда Трампа.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Дональд і Меланія Трамп

Так, нещодавно Меланія опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter три нові фотографії, на яких вона і її чоловік сидять поруч один з одним і говорять по телефону. Зазначимо, що це зовсім не святковий жарт першої леді і подружжя не розмовляє між собою. Головна пара Америки приймала замовлення від дітей і передавала їх Санта-Клаусу.

Нагадаємо, що уряд Сполучених Штатів Америки не відновить роботу, поки не вирішить питання про виділення коштів для будівництва "стіни" на кордоні з Мексикою. Про це заявив сам президент США Дональд Трамп.

Як повідомляв портал Знай.uа, семирічна дівчинка, якій напередодні Різдва президент США Дональд Трамп заявив, що вона занадто доросла для того, щоб вірити в Санта-Клауса, все одно продовжує в нього вірити. Після розмови з Трампом, вона і її сім'я залишили цукрове печиво та шоколадне молоко для Санти.

Також портал Знай.uа писав, що Саудівська Аравія готова взяти на себе відновлення зруйнованої багаторічною війною Сирії. Про це повідомив президент США Дональд Трамп на своїй сторінці в Twitter.