"Студія" Квартал 95 "опублікувала ряд кумедних фейків про шоумена і кандидата в президенти Володимира Зеленського.

Це сталося в новому випуску "Чисто News" (доступний на YouTube). Так, гуморист Євген Кошовий заявив, що вони вирішили провести конкурс на найбезглуздіший фейк про Зеленський.

Яскраві варіанти були представлені в ефірі. Зокрема, мова йшла про те, що насправді Зеленський нібито спонсорує лідера Радикальної партії Олега Ляшка, а сам є проектом лідера "Народного фронту" Арсенія Яценюка.

Крім того, він нібито хоче стати президентом, щоб більше отримувати за корпоративи, і взагалі має в офшорах 94 кварталу.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Зеленський народився з клоунским носом, а нормальний людський ніс йому щоранку роблять гримери", "Зеленський - гей. Про це заявила його ж дружина, яка теж гей", - пожартував Кошовий.

Нагадаємо, як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, відомий український шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський опублікував нове відео зі Львова, де на нього накинулися провокатори. Відеозапис Зеленський виклав на особистій сторінці в Instagram. Так, зокрема, Зеленський показав відео з концерту у Львові, який вчора всіляко намагалися зірвати десятки людей. Варто відзначити, що незважаючи на вчорашній інцидент, на концерті був повний аншлаг.

Також "Знай.ua" повідомляв про те, що в суботу, 9 лютого, чинний президент України і кандидат на цю посаду на виборах 2019 Петро Порошенко презентував свою програму. Разом з дружиною Мариною Порошенко виступив на арені київського Палацу Спорту. Виступ відбувся в рамках Всеукраїнський громадського форуму "Відкритий діалог". Користувачі соцмережі Facebook опублікували цікаве фото. На ньому говорить назва заходу перегукується з тим, що насправді все відбувалося по Закритого акціонерного дверима, забором і з сотнями охоронців.

Крім того "Знай.ua" повідомляв, що лідер "Самопомочі" і мер Львова Андрій Садовий розкритикував провокаційні білборди в сторону його конкурента на виборах президента-2019 року Володимира Зеленського.