Для багатьох дівчат та жінок у переддень свята святого Валентина важко визначитися із подарунком для коханого. Банальні шкарпетки, труси, дешевий набір засобів для гоління... - це все те, що не свідчить про почуття. Як же виявити свою відданість та любов, турботу та увагу? Як здивувати креативного чоловіка? Який подарунок може сподобатися коханому в день св. Валентина? У цій статті ви знайдете всі відповіді на ваші запитання.

Найкращі подарунки хлопцю в День святого Валентина

Підібрати подарунок своєму чоловікові у Валентинів день - завдання не з легких. Особливо для тих, хто не звик дарувати що-небудь звичайне. Якщо вам хочеться влаштувати романтичний вечір і підібрати незвичайний креативний подарунок, тоді ця стаття як раз для вас! Тут представлені найцікавіші та найоригінальніші ідеї подарунків для закоханих.

Подарунок хлопцю на День закоханих
Подарунок хлопцю на День закоханих

Актуальні подарунки в 2019 році - це портмоне, кружка, каблучка, подушка, чохол та інші товари повсякденного вжитку. Однак такий презент не буде оригінальний. Нехай такі подарунки дарують пеересічні особистості. А ми підкажемо, як молодому чоловікові догодити з подарунком, а не подарувати те, що прийнято.

Так що ж чоловікам найкраще купити? І які незвичайні ідеї подарунків взяти на замітку? Любі дівчата, жарти про труси, шкарпетки і недорогий набір засобів для гоління у якості подарунка вже давно гуляють просторами мережі Інтернет. Ця ідея не із кращих.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Дружинам радимо забути про побутові потреби. Якщо у вашому серці живе любов, чоловікові краще за все не дарувати банальні подарунки. Для нього, коханого, влаштуйте справжній сюрприз! Почніть дивувати його з самого ранку. Принесіть чашечку кави або чаю в ліжко, приготуйте смачний тематичний сніданок. Наприклад, можна посмажити із сосисок яєчню сердечком.

Романтичний сніданок на День святого Валентина
Романтичний сніданок на День святого Валентина

Чоловік буде вдячний дружині. Тож починайте романтичну казку із самого ранку! Буднів у житті кожного з нас і так достатньо. Ви можете придумати і якусь іншу концепцію сніданку: тости, печиво, шоколад або солодощі у формі сердечок. Чоловіки оцінять такий презент гідно. Кожному з них буде дуже приємно. І навіть якщо у вас немає хлопця, ви можете зробити такий сюрприз братові з побажаннями любові та щастя з його дівчиною.

Продумайте красиву подачу: на спеціальному столику або візьміть великий красивий піднос, який буде виглядати виграшно. Смачний святковий сніданок можна приготувати і хлопчикові - якщо ви хочете побалувати сина, чому б і ні? Як правило, практично для всіх чоловіків їжа відіграє чільну роль. Адже не дарма кажуть, що шлях до чоловіка лежить через його шлунок.

Круасани, джем або яскравий солодкий салат - зробіть сніданок особливим, який би не нагадував про буденність. Ви навіть можете просто прикрасити страву. Підібрати гарні сердечка на шпажках, порізати фрукти у формі сердечок і насадити їх на шпажки - це буде приємний сюрприз, який сподобається навіть дітям. Якщо самотні, ви можете пригостити друзів. Коли-небудь щастя вам обов´язково посміхнеться!

Якщо вашої кмітливості недостатньо, в Інтернеті сьогодні легко можна вибрати різні варіанти. У пріоритеті в цей день - червоний колір. Головне, що з самого ранку з'явиться святковий настрій. І можна буде з посмішкою на обличчі відправлятися на роботу.

Романтична вечеря - також відмінна ідея. І якщо ви думаєте, що для хлопців неприйнятні квіти, то трошки помиляєтеся. Якщо на велику красиву тарілку покласти троянду і валентинку - такий творчий підхід повинен надихнути і його на оригінальне привітання. Коментарі тут зайві.

Чудовий подарунок - невелика подорож. Якщо на дорогий відпочинок грошей не вистачає, милим дівчатам можемо порадити влаштувати поїздку до найближчого міста. Такий варіант будете більш бюджетний. При цьому ви можете заздалегідь продумати місця, які там варто відвідати.

Печиво на День святого Валентина своїми руками
Печиво на День святого Валентина своїми руками

Адже і Україна сповнена пам'яток, на які часом просто не вистачає часу або грошей. На пам'ять про чудово проведений час залишаться гарні фотографії. Ви можете їх потім оригінально оформити, приклеївши на плакат. І подарувати фотоколаж коханому.

Постарайтеся хоча б на свято втілити якусь давню мрію. Наприклад, хлопець хотів би побувати на концерті або відвідати цікавий фільм в кінотеатрі. Чому б не подарувати квитки?

Та й підлітку сподобається такий подарунок: відвідування кінозалу для сина - захоплююче заняття, яке може бути, як спільним, так і роздільним. Поки дитина зайнята фільмом, влаштуйте романтичну вечерю.

Пам'ятайте, що дитячі емоції та дорослі почуття набагато дорожчі за будь-які гроші. Найкращий подарунок - це увага і частинка вашого серця. Навіть спечений своїми руками торт або зв'язаний власноруч светр може бути набагато дорожчим за все інше, якщо ви піднесете подарунок по-особливому, з душею і серцем. Але що ще можна приготувати для хлопців і чоловіків, якщо в пріоритеті все ж таки недорогі подарунки?

Хенд мейд - цікаві ідеї: дешево, гарно, оригінально

Якщо ви хочете подарувати чоловікові або хлопцю у Валентинів день щось недороге, але пам'ятне, зроблене своїми руками, тоді не чекайте 14-го числа, а приступайте до підготовки подарунка заздалегідь. Можна зробити, наприклад, їстівні сердечка для коханого чоловіка.

Оформлення кімнати в цей день теж може бути особливим. Зробіть свічки до дня св. Валентина. Вам знадобиться листовий віск, палички для їжі, свічки та сірники. Для дівчат немає нічого простішого, ніж знайти покроковий майстер-клас їх приготування в Інтернеті.

Та й своїй коханій жінці чоловіки можуть влаштувати такий сюрприз. Романтична вечеря при свічках - це завжди приємно. Напишіть записку зі словами кохання, вкладіть у конвертик. Згадайте всі свої таланти і творіть! Милий обов'язково оцінить вашу турботу гідно.

Романтична вечеря на День святого Валентина
Романтична вечеря на День святого Валентина

Класний сюрприз - валентинки в його машині. Нехай їх буде кілька: під «двірником», в бардачку тощо. Напишіть про те, який він у вас хороший і за що ви його кохаєте та цінуєте. Можете навіть прикрасити машину повітряними кулями, якщо він зрозуміє і оцінить такий подарунок. Адже не всі будуть задоволені, якщо ви станете зазіхати на його «святе».

Якщо ви хочете здивувати свою половинку у Валентинів день і шукаєте всілякі дешеві варіанти привітань, зробіть шкатулку або банку зізнань у коханні. Йому буде приємно розгортати і читати кожну записочку. Ви можете написати, наприклад, про те, що вдячні йому за вечір на пляжі або зазначити, що він єдиний, з ким вам так добре у ліжку.

Якщо вже говорити про інтим, тоді саме прийшлов час перейти до секс-подарунків. Ви можете обрати найскромніший із них, якщо кошти не дозволяють, або віддати перевагу дорогим інтимним сюрпризам. Але що ж сподобається хлопцям у цьому плані? Що ж найкраще замовити? Якими будуть поради?

Інтимні подарунки коханим

Дівчата, які вибирають хлопцям інтимні іграшки, повинні знати, що може сподобатися чоловічій аудиторії. Не зовсім звичайні труси і прикольні написи на них - це найпростіший варіант, який хлопці не оцінять.

Набагато краще піднести в цей день красномовний сюрприз. Наприклад, еротичну гру. Чому б не побалувати свого обранця? Внесіть родзинку у ваші стосунки! Урізноманітнити інтимне життя можуть допомогти всілякі подарункові набори.

Подарунок хлопцю на День святого Валентина
Подарунок хлопцю на День святого Валентина

Всередині деяких із них - м'які іграшки. Але це лише деяке грайливе доповнення до основного подарунка. Наприклад, щеня або зайка із кулончик у вигляді сердечка, гарний брелок і найголовніше - шкіряний батіг або наручники.

Робити такі подарунки потрібно з урахуванням ваших сексуальних уподобань. Хтось може задовольнятися шоколадним набором із інтригуючою набором «Камасутра». Іншим буде більш цікаво отримати в подарунок прикольний інтимний презент. Комусь більше до душі секс-іграшка.

Врахуйте, що деякі сайти в переддень свята влаштовують акції і роблять знижки. У певних випадках доставка може бути безкоштовною. Але головне тут не стільки цінове питання, а щоб вам вдалося здивувати і порадувати свою половинку. Ваші інтимні стсоунки можуть стати більш привабливими.

Можливо, вам не вистачало на щось сміливості? Тож станьте рішучішими зараз! Відкиньте всі сумніви геть! Додайте гостроти та яскравості у ваші стосунки! Проведіть час із коханим так, як би вам хотілося в мріях та мареннях! Будьте коханими та щасливими!