Іноді необхідно перевірити те, що здається добрим, і придивитися уважніше до того, що здається поганим. У цьому огляді кілька знаків Зодіаку, які з більшою ймовірністю можуть помилитися у виборі друзів і партнерів.

Рак

Рак мусить навчиться дружити зі своєю інтуїцією, інакше може наробити багато помилок. Варто упускати потрібних людей і зачаровуватися не тими. Рак багато думає про відносини, фіксує свою увагу на те, як до нього ставляться. Він буває наївним у сприйнятті людей. Його досить легко розташувати до себе, показавши душевність, слабкість і щирість, але також просто відштовхнути строгістю і напористістю - навіть коли вони проявлені до місця. Раки чутливі до тонкощів спілкування: інтонацій, жестів, погляду.

Риби

Схильні робити висновки, ґрунтуючись на душевних поривах. Позитивну ситуацію вони можуть вважати негативною, спираючись на свої внутрішні відчуття, які часто не так просто пояснити. А хворобливу ситуацію Риби цілком можуть "домальовувати" в уяві до позитивної. Те ж саме може бути відносно людей. Щиросерді Риби можуть не розпізнати погані риси. Маючи симпатію до людини, вони схильні виправдовувати її навіть в критичних випадках і вважати, що все в порядку. Приміром, Риби можуть не усвідомлювати, що їх оточення тягне їх на дно.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Овен

Овен може помилятися стосовно оцінки інших, адже часто ґрунтується на своєму першому враженні. Часто йому не хочеться розглядати контекст, заглиблюватися в причину якого-небудь явища і вже тим більше чекати, щоб побачити, "що там є ще". Якщо Овну подобається - подобається, якщо ні - він не витрачає на це час і відразу відкидає. Іноді це допомагає йому не "грузнути" у незрозумілих ситуаціях та відносинах.

Лев

Як і Раку, Леву притаманні якості дитини. Його досить легко розташувати до себе, особливо якщо сказати Леву про його важливість і незамінність. Це може бути "среднячкова" безперспективна робота, куди Лева заманили розповідями про престиж і велику місію, і будь-яка інша сфера - якщо Лев дозволив собі бути обдуреними.

Діва

Надто уважна до дрібниць. Це добре і погано одночасно. Але в контексті людських взаємин, де варто бути об'єктивним і терпимим, Діва може робити поспішні висновки, грунтуючись на якихось деталях, які особисто їй здаються значущими. В одних випадках через це вона виглядає дуже розбірливою.

Нагадаємо, Поради астрологів для всіх знаків Зодіаку: як подолати апатію і лінь до приходу весни

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Гороскоп любові на лютий від переможця Битви екстрасенсів: кому пощастить в амурних справах

Також Знай.ua" писав про те, що Сильні і незалежні знаки Зодіаку: вони вперті, керують вами маніпулюють