Кому принесе новий день принесе нові випробування, а кому пощастить отримати довгочікуваний відпочинок. Зірки розкажуть, як прожити день 13 лютого кожному знаку Зодіака.

Овен

13 лютого 2019 року виявиться для Овна яскравим святковим днем. В ньому стільки заходів, що його запросто можна назвати "червоним". Це і сімейні торжества, і корпоратив, і заручини. З такии розкладом головне не забути про завтрашній день та не зловживати алкоголем.

Телець

Тельцям цей день пророкує багато цікавих творчих ідей. Вівторок видасться насиченим, сьогодні ці представники сузір'я будуть багато фантазувати та шукати натхнення. Не відхиляйте пропозицій про допомогу від близьких. У фінансовій сфері є шанс примножити доходи.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Близнюки

13 лютого 2019 року для Близнюків вдалий день для подорожей, але для тих, хто запланував поїздку та відклав достатньо коштів. Іншим доведеться працювати за чотирьох, щоб зміцнити фінансове становище і виплатити кредит. В особистій сфері у Близнюків все безхмарно, хоча чогось явно не вистачає. Поговоріть відверто зі своєю половинкою,можливо ви знайдете разом цікаві ідеї для відпочинку.

Рак

Гороскоп радить Раку освіжити почуття, як і стосунки з коханою людиною. Частіше експериментуйте та не шкодуйте грошей на подарунки. Іноді вони виводять на нову дорогу. Вдалий день для Раку, який давно прагнув отримати високу посаду.

Лев

Сьогодні ви зможете проявити всі свої таланти. Ви будете на висоті, що призведе до слави і успіху. Однак слідкуйте за своїми емоціями, ваші друзі можуть вас роздратувати. Головне, тримати себе в руках та не наломати дрів. Увечері вам можуть перевести гроші, але не у великій кількості.

Діва

Гороскоп радить Діві економити сили для великих досягнень. Сьогодні є можливість зайняти керівну посаду, причому без будь-якої протекції. Виявляється, начальство давно примітило вашу кандидатуру на це місце. 13 лютого вдалий день для поїздок у відрядження.

Терези

13 лютого 2019 плани в роботі будуть такими грандіозними, що їх слід злегка підкоригувати. Терезам не слід поспішати з укладенням угод, скоро з'являться більш вигідні варіанти. Наберіться терпіння.

Скорпіон

А от Скорпіонів 13 лютого принесе масе енергії та ентузіазму. Їм раптово захочеться втрапити в якусь приголомшливу ситуацію, після якої захочеться різко змінити роботу і навіть країну. Але не панікуйте завчасно, ще багато "висить" в повітрі. Сьогодні можете сміливо братися за вирішення проблем, які давно відкладали в глибокий ящик. Ввечері можете запросити гостей додому.

Стрілець

Стрільцеві доведеться вести конструктивну бесіду з конкурентами. Причому один на один. Вам навіть захочеться когось з них переманити на свою сторону, що малоймовірно. Сьогодні не варто себе виснажувати, навіть заняття спортом відкладіть на потім. Стрільцеві слід берегти спину і суглоби, частіше звертайтеся до лікарів та більше відпочивайте.

Козеріг

Гороскоп рекомендує Козерогові проявити не лише майстерність, але й активність, щоб втілити в життя давні плани. Не соромтеся звертатися за порадами до давніх друзів. Як кажуть, одна голова - добре, а дві - ще краще. Не виключена терміновий продаж майна або житла, на яке Козеріг робить свої ставки.

Водолій

13 лютого 2019 року Водолій буде мчати щодуху, лише б все зробити і відпочити з друзями. Врахуйте, що в такому темпі і в стані ейфорії ви натворите масу помилок. У фінансовій сфері все складеться, зірки освітять вам шлях.

Риби

Гороскоп рекомендує Рибам з ранку налаштуватися на роботу, щоб після обіду повноцінно відпочити. І не дозволяйте нікому сідати вам на шию, інакше вас так і прозвуть "ломова конячка". Уникайте випадкових знайомств, вони не принесуть вам вигоди. Ввечері буде корисно прогулятися та подихати свіжим повітрям.

Нагадаємо, ці знаки Зодіака погано розбираються в людях, і цим активно каористуються вороги.

Як повідомляв портал Знай.ua, учасники "Битви екстрасенсів" дав любовний гороскоп на лютий.

Також Знай.ua писав про те, що ці знаки Зодіаку: вони вперті, керують вами маніпулюють.

Дивіться: Яким буде лютий 2019 для всіх знаків Зодіака