Центральне Розвідувальне Управління розсекретило інформацію про таємничі пошуки. Дані були опубліковані в мережі.

Співробітників ЦРУ зацікавили події, які відбувалися на території Непалу і Бутану (відомий як "королівство щастя") у 1968 році. Ці держави розташовані в Гімалаях. Документи свідчать про виявлення незвичайних речей. Серед них – об'єкти білого кольору, які видають сильний шум і випускають білий дим. Крім того, були помічені космічні кораблі сигароподібної форми. Вони з'являлися на небі лише на мить, а потім швидко і різко зникали.

Представники Центрального Розвідувального Управління повідомили, що ці непізнані об'єкти можуть бути балістичними ракетами або винищувачами. Вони можуть видавати сильний шум при подоланні звукового бар'єру.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У вулкані кратеру на території Китайської Народної Республіки був знайдений металевий дископодібний предмет. Його висота досягає 1.2 метрів, а діаметр – 2 метрів.

ЦРУ також опублікувало всі деталі операції по пошуку снігової людини в горах Непалу. Уряду держави обіцяли нагороду в розмірі 5 тисяч рупій за взятого живим Йєті або за його фотографії. Стріляти в снігову людину категорично заборонено.

Багато експертів переконані, що більшість так званих наукових експедицій розвідувального управління виключно є прикриттям. Вони вважають, що насправді не було ніяких науковців, які шукали докази існування НЛО або Йеті. Були лише розвідники, які збирали інформацію про комуністичному Китаю.

Раніше портал "Знай.uа" писав: нічний монстр, справжнє чудовисько вселило жах на жителів маленького містечка, в поліції не встигають відповідати на дзвінки

Читайте також: відразу три НЛО помітили в туманності Оріона. Уфолог побачив у телескопі незрозумілий рух

Як повідомлялося, гуманоїди з Нібіру навідалися в США, в мережі з'явилося відео, від якого мурашки по шкірі