Уфолог-любитель проводив дослідження, як раптом сталося щось незвичайне. Біля туманності Оріона він виявив три невідомих літаючих об'єкта.

З допомогою потужного телескопа йому вдалося помітити незрозумілий рух. Чоловік одразу ж почав знімати все на камеру. Отримане відео він опублікував у мережі.

На ролику дуже чітко видно, як один великий об'єкт рухається в компанії з двома меншими. Всі вони випромінюють яскраве світло білого кольору. Уфолог переконаний, що ця подія є яскравим підтвердженням того, що люди – далеко не всі живі істоти, які мешкають у Всесвіті.

Вчені поки ніяк не відреагували на цю заяву.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

А от у мережі опублікований відеоролик бурхливо обговорюють. Користувачі розділилися на 2 табори: одні вважають, що це просто звичайні перешкоди, а інші вірять в те, що уфолог дійсно зафіксував НЛО.

Вони залишили цікаві коментарі:

"Туманність Оріона – одна з найбільш яскравих і красивих туманностей на небі. Тут постійно народжуються нові планети і зірки".

"Це просто супутники. Геостаціонарні супутники. Я теж їх бачив".

Раніше портал "Знай.uа" вже писав: гуманоїди з іншої планети навідалися в США. У мережі з'явилося відео, від якого мурашки по шкірі. Вчені вразили новими дослідженнями. Існує думка, що на цьому НЛО прибульці з'явилися прямо з планети Х

Читайте також: жителі китайського міста Юйлинь, розташованого в провінції Щеньси, виявили в небі дивну аномалію – загадкову хмару, яка переливається всіма кольорами веселки

Як повідомлялося, група вчених із різних університетів встановила справжню причину вимирання Homo floresiensis або так званих хоббітів. Так, на думку дослідників маленьких людей знищило виверження вулкана.

Нагадаємо: смертоносна Нібіру з'явилася в небі поруч з Місяцем. Це може бути передвісником кінця світу. На кадрах, знятих мешканцями Пенсільванії, видно червону планету, яка знаходиться поруч із Місяцем