Якщо до цього першою країною, яка зазнає страшної атаки смертоносної Нібіру, вважали США, то тепер уфологи різко передумали і заявляють, що першою удар візьме на себе Росія. Варто нагадати, що фатальною датою назвали 14 лютого.

Як стало відомо, кілька днів тому кілька росіян стали свідками атаки прибульців з Нібіру на Кремль, про що повідомляє Диалог.UA, посилаючись на розповіді очевидців. Як повідомили кілька жителів російської столиці, навколо будівлі розпорошили рожевий газ.

Причиною раптового нападу конспірологи називають кріо-камеру, яка, на їх думку, зберігається в Кремлі. Експерти розповідають страшні речі: "Під Кремлем, за нашими припущеннями, є не один хід, який може зберігати таємницю прибульців. Кріо-камери з яйцями ящерів ануннаків реально можуть бути під стінами Кремля, але довести або спростувати ми поки не може… це гіпотеза, поки наукової основи цьому немає".

В мережу також виклали ще одну версію тривожних подій: прибульців цікавить не сам Кремль, а зародки гуманоїдів, заховані під ним багато мільйонів років тому. Консипирологи переконані, що це був не останній "візит" посланців Нібіру до Москви і Росії в цілому.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що після звичайного відвідування перукарні можна опинитися на лікарняному ліжка з серйозними захворюваннями. Медики опублікували список захворювань, які легко можна підхопити в кріслі салону, якщо його працівники не обтяжують себе обробкою інструменту.

Як повідомляв портал "Знай.uа": фахівці дали кілька дієвих порад, які дозволять обговорити з роботодавцем бажану зарплату без негативних наслідків. Дотримуючись їх, ви знайдете золоту середину між оцінкою своїх талантів і платоспроможністю компанії.

Також "Знай.uа" писав, що грамотно вести розмову не так вже й просто, як здається на перший погляд, тому слід запам'ятати кілька фраз, які слід використовувати якомога рідше. В результаті вони можуть назавжди відвернути від вас друзів або знайомих.