Переможець шоу "Слідство вели екстрасенси", відомий азербайджанський ясновидець Хаял Алекперов склав любовний гороскоп для всіх знаків Зодіака.

Отже, якийм буде День закоханих, 14 лютого, 2019?

Овен

Представникам цього знаку зірки обіцяють душевну гармонію. Для сімейних Овнів це чудовий день для вирішення конфліктів та налагодження стосунків зі своєю половинкою. Ймовірно, у зв'язку з цим кохана людина порадує вас приємним сюрпризом. Для тих, хто у пошуках, ймовірно ви скоро знайдете своє щастя, воно вже зовсім поруч, лише запасіться терпіння.

Тілець

У сімейних Тільців у День Закоханих пристрасть у стосунках розгориться з новою силою. Є велика ймовірність, що ваш партнер докладе для цього максимум зусиль, а тому подбайте про те, щоб у вас була напоготові гідна відповідь коханій людині.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Ті, хто в такий день самотні, не сумуйте та намагайтеся більше бувати серед людей. Не виключено, що вас чекає цікаве знайомство.

Близнюки

Близнюкам, які вже знайшли свою половинку, варто відмовитися від гучних святкувань і людних місць. Проведіть час з коханими у спокійній романтичній обстановці вдома. У цей час у вас є всі шанси краще зрозуміти один одного і перевести ваші стосунки на новий рівень.

Зробіть приємний сюрприз другій половинці - приготуйте романтичну вечерю.

Рак

Працьовитим сімейним Ракам, незважаючи на вашу завантаженість у роботі, варто виділити в цей день більше часу для вашої половинки. Повірте, увага, турбота і відсутність запізнень на свято будуть найкращим подарунком з вашого боку.

Тим, хто перебуває у пошуках кохання, варто пам'ятати, що поспіх успіху не принесе, позбудьтеся цієї нав'язливої ідеї, оскільки нові знайомства найближчим часом можуть принести лише розчарування.

Лев

Леви - ваша наполегливість і бажання бути в курсі всіх подій може стати ложкою дьогтю в День Закоханих. Не варто наперед розгадувати, який сюрприз приготував вам партнер – це може образити кохану людину. Навчіться просто плисти за течією та насолоджуватися незабутніми моментами. Вільним Левам варто уважніше придивитися до свого оточення. Можливо, подарунок від колеги, який ви вважаєте дружнім, це натяк на щось більше.

Діва

Ваш романтичний настрій дуже здивує партнера і сколихне колишню пристрасть. А тому не стримуйте своїх поривів. Ймовірно, в цей день на вас чекає чимало приємних сюрпризів, які призведуть до приємних змін у стосунках. Самотнім Дівам не варто відкидати спонтанні запрошення на побачення – є ймовірність, що в цей день ви почнете нову, щасливу історію кохання.

Терези

Цей день – чудова нагода проявити відкритість у спілкуванні з коханою людиною і обговорити всі тривожні питання. Партнер не тільки вас зрозуміє, але і підтримає. Якщо ви самотні, це не означає, що потрібно приймати пропозиції від кого попало. Можливо краще побути самому якийсь час. Потіште себе приємним: підіть у СПА, відвідайте салон краси чи просто почитайте гарну книжку з бокалом вина вдома.

Скорпіон

Скорпіонам може не вистачати романтики та пристрасті у стосунках. Але не варто в День закоханих пред'являти претензії партнеру. Візьміть ініціативу у свої руки та зробіть приємний сюрприз другій половинці, наприклад запросіть на прогулянку до іншого міста. Повірте, партнер обов'язково підтримає вашу затію. Самотнім Скорпіонам варто бути обачними та не піддаватися чарам колишніх партнерів, цього дня вони можуть згадати про вас та намагатися знову підкорити. Однак нічого доброго з цього не вийде.

Стрілець

14 лютого загостряться романтичні почуття і прагнення до прекрасного. Постарайтеся це поєднати та вирушити з коханою людиною туди, де вам було добре разом. Порада зірок – приборкати свої емоції. Не тільки слухати, але й чути. Самотнім Стрільцям День закоханих обіцяє прекрасну можливість змінити своє життя – не упустіть такого шансу.

Козеріг

Цей день - ідеальний час, щоб потішити себе кохану. Сходіть до салону краси, це додасть вам більше позитивних емоцій та впевненості у собі. Адже радість в очах - ваша найкраща прикраса. У стосунках з партнером в особливо впертих Козерогів у цей день можливі конфлікти. Щоб уникнути образ і сварок, дозвольте коханій людині проявити ініціативу у плануванні вашого вечора.

Водолій

Цього дня на вас нахлинуть ностальгія та смуток. Не варто притягувати думки про колишніх. Тим більше, що нові перспективні знайомства в цей день – більше, ніж імовірні. Головне - не бійтеся відкрити своє серце та піддатися новим почуттям. На сімейних знаків чекає приємний сюрприз. Ймовірно, ваш партнер здійснить вашу давню мрію.

Риби

Плануючи своє ідеальне свято всіх закоханих, пам'ятайте про те, що найкращим порадником для вас стануть зовсім не мода, поради друзів або знайомих, а саме ваше шосте почуття. Ваше серце підкаже, як зробити цей день ідеальним для вас та вашої половинки. Самотнім Рибам зірки обіцяють підвищену увагу протилежної статі до вашої персони. 14 лютого краще вийти в люди і гарний настрій та враження вам гарантовані.

Нагадаємо, від цих жінок чоловіки просто божеволіють.

Як повідомляв портал Знай.ua, нумерологи розповіли, як дізнатися своє щасливе число за іменем та датою народження.

Також Знай.ua писав, які знаки Зодіаку з великою ймовірністю можуть помилитися у виборі друзів та партнерів.